上一頁下一頁
發新話題

真人真事,我都唔知點算……

收藏  |  訂閱
195  77.5k

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2013-1-15 11:00 PM 發表 查看引用來源

唔係我想挑... 而係你講野方式有問題

同埋邊度見到我其身不正過:smile_o01:
你咪玩失憶囉,你前幾個留言係人都見到,笑死人。

引用:
原帖由 skyskyhome 於 2013-1-15 11:03 PM 發表 查看引用來源

你咪玩失憶囉,你前幾個留言係人都見到,笑死人。

對唔住, 我講左我用左貶詞黎覆你係我錯.. 但你無喎...  :smile_o13:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2013-1-15 11:15 PM 發表 查看引用來源

對唔住, 我講左我用左貶詞黎覆你係我錯.. 但你無喎...  :smile_o13:
哈哈哈哈,唉,你究竟幾多歲呀? 講嘢成個小學雞咁,係網上捉人乜嘢貶意詞,我真係服左你~我講既嘢起碼一路有人認同,你係有point既就反駁我論點,我無興趣亦唔得閒同你研究乜春貶意詞,你想研究就走去搵中文老師,真係笑死。我有問題管理員自然會block我,唔洗你呢d講一套做一套既人扮正義

引用:
原帖由 skyskyhome 於 2013-1-15 11:28 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈,唉,你究竟幾多歲呀? 講嘢成個小學雞咁,係網上捉人乜嘢貶意詞,我真係服左你~我講既嘢起碼一路有人認同,你係有point既就反駁我論點,我無興趣亦唔得閒同你研究乜春貶意詞,你想研究 ...
放心... 我已舉報.... - 完 -

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2013-1-15 11:32 PM 發表 查看引用來源

放心... 我已舉報.... - 完 -
無聊既人真係特別多。

我反而覺得sky分析得好啱喎,唔覺有咩問題. 樓主思想的確好有問題,個男仔知唔知樓主食左藥都好關鍵,如果唔知都中出,個男仔根本唔關心樓主.

做義工做到造愛,
做善事定惡事先而家?!

呢D男人唔要都罷啦,咁唔識控制自己
干擾晒你既生活

樓主真係on99就咁俾人食左,你條仔真係慘~

引用:
原帖由 karasuperb 於 2013-1-15 07:39 AM 發表 查看引用來源
eddie尋晚搵左我好多次,我都無聽無覆
後尾send左d video msg黎……

佢個樣好真....唉
砍立決啦仲諗咁多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆