上一頁下一頁
發新話題

遇上了高手﹐天下間竟認有不吃魚的貓﹖﹖﹖

收藏  |  訂閱
250  35.4k

引用:
原帖由 DC5_ 於 2011-10-8 12:03 AM 發表 查看引用來源

其實睇你都係好撑小路.....咁算啦.....
你有證據就講出來,我會以事論事。

引用:
原帖由 Georgilando 於 2011-10-8 12:52 AM 發表 查看引用來源

D人咁肯定未由他囉﹐可能(小路)係他識得呢﹐然後看不過眼﹐就玩踢爆呢﹗﹖﹗﹖
請問你識唔識南聖手架...你知唔知係邊個呀

引用:
原帖由 DC5_ 於 2011-10-8 01:07 發表 查看引用來源

其實講真南聖手這個人就真係未見過﹐但在武版有討論過的~咁算唔算識得呀﹖﹖﹖﹖

引用:
原帖由 DC5_ 於 2011-10-8 01:07 AM 發表 查看引用來源

你唔係想話是你吧?

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-10-8 01:14 發表 查看引用來源

你唔係想話是你吧?
唔係呀麻~~~~﹖﹖﹖﹖﹖

原來DC5就是南聖手師兄﹖﹖﹖﹖﹖﹖﹖﹖

引用:
原帖由 Georgilando 於 2011-10-8 01:15 發表 查看引用來源

唔係呀麻~~~~﹖﹖﹖﹖﹖

原來DC5就是南聖手師兄﹖﹖﹖﹖﹖﹖﹖﹖
咁會唔會韓小路都係他........:smile_o08:

引用:
原帖由 Georgilando 於 2011-10-8 01:14 AM 發表 查看引用來源

其實講真南聖手這個人就真係未見過﹐但在武版有討論過的~咁算唔算識得呀﹖﹖﹖﹖
咁又幾得意咼.....你揾岩時晨入黎架.....定南聖手叫你入黎呀

引用:
原帖由 DC5_ 於 2011-10-8 01:21 發表 查看引用來源

咁又幾得意咼.....你揾岩時晨入黎架.....定南聖手叫你入黎呀
我之前有留過言的~
係無人理我之麻:smile_13: ﹐有留意過Dpost ,見到你講緊(小路)唔係女人﹐未再搭爹囉~﹗

引用:
原帖由 Georgilando 於 2011-10-8 01:29 AM 發表 查看引用來源

我之前有留過言的~
係無人理我之麻:smile_13: ﹐有留意過Dpost ,見到你講緊(小路)唔係女人﹐未再搭爹囉~﹗
不如咁啦......叫版主查南聖手同韓小路係咪同一ip咪一清2楚囉.....再唔係叫版主查埋我都得架

對唔住, 直接啲都要講句, 好明顯你吸引力唔夠...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆