上一頁下一頁
發新話題

問女仔~外形/性能力的選擇

收藏  |  訂閱
3.0k  56.5k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-9-30 12:47 AM 發表 查看引用來源

點知你有無嗅狐牙…  做狐狸想引我呀?:smile_47:   唔吹啦…聽日起唔到身啦
肥肥唔同你,你同你細佬點識起身呀?

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 30-9-2011 11:30 AM 發表 查看引用來源
肥肥唔同你吹,你同你細佬點識起身呀?
咁都比你諗到丫:smile_40: :smile_40:

…有你就得啦……

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-9-30 11:36 AM 發表 查看引用來源

咁都比你諗到丫:smile_40: :smile_40:

…有你就得啦……
嘩....你貢講野 ga ,肥肥晚晚同你吹得咁 happy ,你咁花心點得架:smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 30-9-2011 11:40 AM 發表 查看引用來源
嘩....你貢講野 ga ,肥肥晚晚同你吹得咁 happy ,你咁花心點得架:smile_39::smile_39:
我邊有花心呀…講真個句…你話吖…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-9-30 11:42 AM 發表 查看引用來源

我邊有花心呀…講真個句…你話吖…
嗱~~~呢 d 迷後遺証囉,如果你唔知我個~~~~:smile_39::smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 30-9-2011 11:46 AM 發表 查看引用來源
嗱~~~呢 d 迷後遺証囉,如果你唔知我個~~~~:smile_39::smile_39::smile_39:
開頭同你吹都唔知~格咪一樣係咁忠心,一生不變喎…   不過知左梗加上腦啫…

回覆 176# 的帖子

食晏先…:smile_15:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-9-30 11:52 AM 發表 查看引用來源

開頭同你吹都唔知~格咪一樣係咁忠心,一生不變喎…   不過知左梗加上腦啫…
如果你知我係欣宜呢個樣 and 身形,講真

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 30-9-2011 11:56 AM 發表 查看引用來源
如果你知我係欣宜呢個樣 and 身形,講真
我講真你都唔信我啦…

講真就算係欣宜咁樣同身形都一樣唔會變喎…  唔好睇得我咁注重外表同身材,我唔係咁膚淺既人。

其實我注重性格多過樣貌同身形,當然有你咁梗係好啦… 但我唔會因為外表 (當然唔係大扒啦) 而介意另一半喎。我都同你講過我 EX 都係一般啦,係未…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-9-30 12:51 PM 發表 查看引用來源

我講真你都唔信我啦…

講真就算係欣宜咁樣同身形都一樣唔會變喎…  唔好睇得我咁注重外表同身材,我唔係咁膚淺既人。

其實我注重性格多過樣貌同身形,當然有你咁梗係好啦… 但我唔會因為外表 (當 ...
我巧普通姐,你又知肥肥~~~~,可能仲正 wor

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆