上一頁下一頁
發新話題

我老婆點先可以令大家著火??#1 #4 #7 #22 #29 #45 #112 #165 #277 #366 #443

收藏  |  訂閱
519  121.5k

無計啦..為有出行力支持下啊嫂啦..:smile_o01:

引用:
原帖由 深DBB 於 2011-7-10 08:21 PM 發表 查看引用來源

由couple嫂一邊為couple兄吹奏一邊打出往事,我們一眾為你們搖(旗)吶喊加油,相信couple必能愈打愈起勁:smile_o01:
老兄,快d睇email啦~~~~

各位vip 好朋友,我有個難題

老婆琴日好鬼馬地趁我唔係屋企時自拍左張相(我覺得意識都幾噴血,你地睇完話我知覺得係唔係),不過只可以比3個vip,而vip list 裡面有10個人,你地話我應該點決定比邊個呢?

couples兄:請問  我仲未收到相 ? 好心急

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 07:32 PM 發表 查看引用來源
講開好多水,有d回憶可以講下

想當年未結婚時大家都係同屋企人住,要親熱只可以趁屋企冇人或者去旅行,不過實在機會唔多,我地又唔係會為搞野而特登去爆房果種,所以都幾苦惱

某次我地係 tst 唔記得咩地方暗地 ...
原來阿嫂咁多水,很好呀!

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 08:45 PM 發表 查看引用來源
各位vip 好朋友,我有個難題

老婆琴日好鬼馬地趁我唔係屋企時自拍左張相(我覺得意識都幾噴血,你地睇完話我知覺得係唔係),不過只可以比3個vip,而vip list 裡面有10個人,你地話我應該點決定比邊個呢?
邊個俾得多意見你,你就俾邊位睇啦!,阿嫂只可以你俾三位?

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 08:40 PM 發表 查看引用來源

老兄,快d睇email啦~~~~
謝謝couple兄和阿嫂,為表支持couple兄努力既分享,
一於有勞couple兄打到手軟,我為阿嫂打到腳軟又點話 :smile_o09: :smile_o09:

加油

引用:
原帖由 深DBB 於 2011-7-10 09:35 PM 發表 查看引用來源

謝謝couple兄和阿嫂,為表支持couple兄努力既分享,
一於有勞couple兄打到手軟,我為阿嫂打到腳軟又點話 :smile_o09: :smile_o09:

加油
fully support!!!!!!!!!!!!!

當年我老婆也不喜歡去時鐘話不清潔另原去公園!

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-7-10 09:17 PM 發表 查看引用來源

邊個俾得多意見你,你就俾邊位睇啦!,阿嫂只可以你俾三位?
師兄你真鬼馬.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆