上一頁下一頁
發新話題

UPDATE最終回!! 我淪陷了!! (#345相 異國迷情 #520 上 #600 中 #604 下 #609 後記)

收藏  |  訂閱
742  198.8k

十卜天真小姐!!!keep going出野!!

岩岩有人同我講話睇完呢part起雞皮佢代入得太深la.....

乜好噁心咩? 當下完全冇咁既諗法喎!
引用:
原帖由 為D迷 於 2011-5-13 01:07 AM 發表 查看引用來源
十卜天真小姐!!!keep going出野!!

嚴正聲明......!!
寂寞係唔等於要濫交
我只接受到認識朋友 而未去到要搵SL SP 同ONS
如果係想搵食 請唔好SEND野俾我

其實你幾多歲ga? 是否還藕斷絲連? 看來不易斷呢。人在被征服後好難抽出來的。

Support support ~keep going

佢老婆好慘!在家湊住bb,你們就在office 交換口水

引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-5-13 12:40 AM 發表 查看引用來源
同佢發生左第一次之後, 佢一有機會就想做.

不過在我來講佢係一個幾好既導師, at least我既感覺唔係俾人"強姦"緊, 而係雙方有互動既.

第2次同佢做既時候, 我地係望住維港景. (office有海景)
外面五光十色同 ...
thx for your sharing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

回覆 170# 的帖子

走一回就算啦,

努力找過另一個好男人吧!

係人妻先會講呢句
冷靜d 如果唔係 故事發展落去你會爆血管

引用:
原帖由 Juicybbcar 於 2011-5-13 03:50 AM 發表 查看引用來源
佢老婆好慘!在家湊住bb,你們就在office 交換口水

引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-5-13 10:38 AM 發表 查看引用來源
係人妻先會講呢句
冷靜d 如果唔係 故事發展落去你會爆血管

唔知點解我好替你難過
你唔係想搵SP的人 好像現在你比一個男人呃左你個body咁
雖然你係好享受 但係你諗乜轉頭會唔會覺得好想嘔?

By the way..我相信之後你地應該玩得更放

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆