上一頁下一頁
發新話題

寶貝の第二次❤SP經驗❤(update P4,“正題”@P6)

收藏  |  訂閱
188  15.3k

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2011-1-27 10:16 PM 發表 查看引用來源

咁又唔洗...不過要保留打你patpat ge 權利:smile_34: :smile_40:
好啊~~你游水過來打~~

甘多位honey~~寶貝覺覺豬啦~~
聽日大把大把野做~~~又系忙碌噶一日~~~
加油啊~~~
wish u all have a nice dream~~~
cya~~~~

引用:
原帖由 viviyyu 於 2011-1-27 10:18 PM 發表 查看引用來源

扮野啦, 你刀5系香港, 點介:smile_41:
咩ar..早2日過阻hk...想介你ga la:smile_30:不過又驚食檸檬:smile_13:

引用:
原帖由 babe寶貝 於 2011-1-27 10:24 PM 發表 查看引用來源
甘多位honey~~寶貝覺覺豬啦~~
聽日大把大把野做~~~又系忙碌噶一日~~~
加油啊~~~
wish u all have a nice dream~~~
cya~~~~
ok...nice dream ar...cheer up tmr:smile_38: 88

引用:
原帖由 viviyyu 於 2011-1-27 10:19 PM 發表 查看引用來源

更衣室出來... 佢好似真空喎:smile_13:
唔係la..入面係bra 來..因為佢之後到佢表現

引用:
原帖由 babe寶貝 於 2011-1-27 08:26 PM 發表 查看引用來源

你講緊寶貝啊~~?
粳係講緊baby 你呢 @3@
太遲上黎  tim  XD
推!

support bobo

引用:
原帖由 babe寶貝 於 2011-1-27 10:07 PM 發表 查看引用來源

問距咯~~~
唔係個個男人講真比你聽呢!你問佢時好多男人明明有伴侶都話無,貝貝小心比人騙喎~

嘩....好正喎,,,,,都有人同我講過唔會放我走, 不過我都成日走甩...
肯定係我吸引力唔夠啦

引用:
原帖由 tamama123 於 2011-1-28 01:10 AM 發表 查看引用來源
嘩....好正喎,,,,,都有人同我講過唔會放我走, 不過我都成日走甩...
肯定係我吸引力唔夠啦
TaTa 妹,你又黎呀!我捉到你,你實走唔甩…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆