上一頁下一頁
發新話題

~車震遇著洗車佬~ (有少少更新~衝紅燈[email protected] No.399)*有相睇@P.39 No.573*

收藏  |  訂閱
939  95.8k

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-24 04:42 PM 發表 查看引用來源

咁快....haha......可能見到chrissie 會爆添呀.....hahaha...
恨死比小 chris chris 夾到爆啦…不過無機唶…

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 04:44 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08: :smile_o08:
叫小 chris chsis 夾一次,有無機會唶…大 CHRISSIE …蝦?

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 04:49 PM 發表 查看引用來源

唔夠揾我幫手吖…
我都唔介意幫手嫁...hahaha....:smile_47:

引用:
原帖由 darren1599 於 2011-1-24 04:48 PM 發表 查看引用來源
你下次試下佢一路揸車一路含佢
我都想...不過又唔想佢分左心...
喺街揸車真係好似喺街揸住支鎗一樣....要好小心呢~~

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 04:48 PM 發表 查看引用來源

唔係呀...我去食飯嗰陣見到嘅.. :smile_o08: :smile_o08:
好在你無啲咁既 fd ge

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-24 04:49 PM 發表 查看引用來源

但係玩女上要小心....內子去家計會body check 嘅時候個醫生同佢講話女上太大力會撞爆卵巢嫁....要玩得小心d 呀.....
哦~~知道~~

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-24 04:49 PM 發表 查看引用來源

但係玩女上要小心....內子去家計會body check 嘅時候個醫生同佢講話女上太大力會撞爆卵巢嫁....要玩得小心d 呀.....
真係會架?

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 04:55 PM 發表 查看引用來源

真係會架?
yes .... yes ..... 所以要小心....

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 04:52 PM 發表 查看引用來源

叫小 chris chsis 夾一次,有無機會唶…大 CHRISSIE …蝦?
no way~~~ :smile_o02:

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-24 04:55 PM 發表 查看引用來源

yes .... yes ..... 所以要小心....
多謝提點…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆