上一頁下一頁
發新話題

我BF好想我畀個處人哋,重好想我第一次就畀人輪,我應該點呀? 姊妹請入

收藏  |  訂閱
303  16.4k

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-1-24 08:13 AM 發表 查看引用來源

而家唔係OHAIYO 咩?
你留咗個U,同埋無I,  應該係ohayou
但都唔係,事關我呢邊(講個時)經已晏晝啦

引用:
原帖由 qpiqp 於 2011-1-24 10:26 AM 發表 查看引用來源
好努力咁回覆喎!勁!
我琴晚咁啱失眠,所以咪寫咗編長文過你囉 ;)
有冇諗by幾時要決定?

你唔好再失眠啦吓,唔係我成樽安眠藥...(奸笑)

引用:
原帖由 kevin03142009 於 2011-1-24 10:43 AM 發表 查看引用來源
早晨~加油啦:smile_30: 小心又比人扣分 睇信啦
扣分!? 答完睇

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-24 11:50 AM 發表 查看引用來源

你留咗個U,同埋無I,  應該係ohayou
但都唔係,事關我呢邊(講個時)經已晏晝啦
其實黎個問題,真係好睇妳自己點諗.
意見,妳應該聽到好多,當然大部份都係反對.

但問心,性黎d係私人事,只要兩個人覺得冇問題,可以接受到就可以.
好似SM咁都只唔係個個接受到,但有d人就好like.
又或者,有d人係日日都要做返次先得,但有d就一個月冇都冇問題.
黎d未又係觀點與角度的問題.

總之,妳自已諗清楚,大家都接受到,冇問題未去做.

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-20 08:23 AM 發表 查看引用來源
我BF好想我畀個處人哋,重好想我第一先就畀人輪,佢話知我...,或者睇住我畀人...佢一定會好興奮wo. 諗落,其實真係幾激:smile_40:  

但係人哋真係好想將第一次畀BF呀。只不過,BF話佢好想試吓 ...
咪傻啦..........
佢呃你架........
可能佢將你既第一次賣比人
醒下啦........
邊有男人鐘意戴綠帽架?
:smile_45:

引用:
原帖由 kevin03142009 於 2011-1-24 11:13 AM 發表 查看引用來源
兩個人的事,你地開心IS OK啦.........

戀物 同性戀 S向 M向 不嬲都會比人標籤

如果換妻 想女友比人輪姦真係不為世人所接受

點解個點擊會咁高

世人都戴上假面具................

大家都係執著佢係一位 ...
Thank you (感動ing)

咩嘢係"戀物"呀? Sorry, 呢樣BF無教

點擊高?

"唔洗我地:')" 無法啦,BF話要帶我返日本,報讀輪姦學校嘛。唔好喊,唔好喊,妹妹HUG返。

"另一半同(非人類)"   嘩!!!好彩我BF...

引用:
原帖由 kevin03142009 於 2011-1-24 11:43 AM 發表 查看引用來源
:') 次次都最後先回我
唔係呀,我順住落架。Sorry...=<

引用:
原帖由 kevin03142009 於 2011-1-24 11:44 AM 發表 查看引用來源

哈哈 都話你地有晒安排架啦:')
唔好咁啦,唔好咁啦,人哋都HUG返你

引用:
原帖由 xref228 於 2011-1-24 11:49 AM 發表 查看引用來源

你 bf 叫你去做雞咁你去唔去?
白痴
白痴都白得我咁可愛都幾好呀。(自戀中)

唔好話妓女係雞啦, 妓女都係人嚟架

引用:
原帖由 chan9898 於 2011-1-24 11:59 AM 發表 查看引用來源

其實黎個問題,真係好睇妳自己點諗.
意見,妳應該聽到好多,當然大部份都係反對.

但問心,性黎d係私人事,只要兩個人覺得冇問題,可以接受到就可以.
好似SM咁都只唔係個個接受到,但有d人就好like.
又或者,有d人 ...
Thank you. 我會好好咁諗架啦=>

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆