上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇II~紫色誘惑玩具篇(UPDATE:P.1617有圖有文>3<)

收藏  |  訂閱
321  49.7k

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-11 02:14 PM 發表 查看引用來源
成晚訓得好辛苦

今日拎左一日假放(病:smile_o05: )

岩岩睇完醫生返黎....醫生話我鼻莫發炎:smile_o03:
咁慘呀!記住要食藥,同埋飲多d暖水,近排天氣凍呀。

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-10 10:32 PM 發表 查看引用來源

殊...講多數多:smile_o14:

佢地岩岩拍拖咋

算啦...我今個星期六陪呀妹去反下算

去唱K 有無人JOIN 一係上大陸推油

有無人去:smile_o11:
我想報名唱k呀!  不過我未試過推油喎...

會唔會好黑暗架??

小肥早晨.....  今朝好凍呀....
唔好唔著衫呀要添衣呀......

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-11 14:31 發表 查看引用來源

:smile_o01: 開餐???
我係比人食多~~~~
:smile_30:

我食左藥好迷....:smile_o03:

今日凍到嘔.....點算....:smile_o08:

搵個暖人攬下, 等妳暖哂啦~~~
引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-12 12:02 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-12 12:02 PM 發表 查看引用來源

來吧, 我給你一點溫暖...:smile_o05:

好迷....八點食藥 ....迷到十一點半

十二點食藥迷到岩岩先起身叮飯食:smile_o14:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-12 02:51 PM 發表 查看引用來源

你而加點呀?仲有冇事呀?我下午1時左右pm你,但你冇回應,所以我估你瞓咗。

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-12 02:51 PM 發表 查看引用來源

大妹, 睇下中醫好啵, 感冒中醫會好D

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆