上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 27

收藏  |  訂閱
2.6k  50.2k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-22 01:41 PM 發表 查看引用來源
你都係性情中人、吾係你就吾會同跟CP四大美人依泣咁耐
龍兄只係覺得.......無一個女女既服務.....比得上bb.........既然都要俾錢..........咁梗係做生不如做熟.........

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-22 01:41 PM 發表 查看引用來源
你都係性情中人、吾係你就吾會同跟CP四大美人依泣咁耐
我只是係度行屍走肉咋:smile_19:

引用:
原帖由 九九八十一 於 2010-11-22 01:46 PM 發表 查看引用來源

點解?????????
哎呀! 大酒樓係去飲宴、、大酒店係去曲公呀:smile_o08:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-22 01:45 PM 發表 查看引用來源
你替Golftin先搶答:smile_o03:
午安,你糸吾糸要食,太太口服液?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-22 01:48 PM 發表 查看引用來源
很簡單、一件産品你有冇15巴仙利潤先、不計其它支出
有......cp.....bb.......

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-22 01:48 PM 發表 查看引用來源
很簡單、一件産品你有冇15巴仙利潤先、不計其它支出
吾知喎~我矛做過生意~依家做有幾多利潤呀:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-22 01:49 PM 發表 查看引用來源

我跟她說過我會珍惜跟她見面的時間的  
埋個FULL囉:smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-22 01:53 PM 發表 查看引用來源

吾知喎~我矛做過生意~依家做有幾多利潤呀:smile_14: :smile_14:  
吾教你做生意:smile_o14:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-11-22 01:50 PM 發表 查看引用來源

龍兄只係覺得.......無一個女女既服務.....比得上bb.........既然都要俾錢..........咁梗係做生不如做熟.........
對呀~再加埋佢給我的感覺像女朋友~不是一般公式化的服務:smile_35:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-11-22 01:46 PM 發表 查看引用來源
高總,就算過去都要多點上黎吹吹水呀,睇你寫啲感受真的很有深度,也倍服你的执著,
我寫的東西........那有比得上......3441.....golf兄.......和你....呢????執迷完.......開始頓悟著.........
回去小住一段時間........會回來的.........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆