上一頁下一頁
發新話題

愛吞精的好色學生妹 [updates... p7 (再phone sex), p11 (接放學), p12 (比女趙完鬆)]

收藏  |  訂閱
369  169.4k

wait for your part 4

引用:
原帖由 viviyyu 於 2010-10-11 06:15 PM 發表
等到乾晒都未有下集:')
咁快??

引用:
原帖由 Legend123 於 2010-10-10 01:12 PM 發表 查看引用來源
中5學生妹小琳係MSN度實牙實齒話可以幫我口交,仲話唔介意比我口爆。我約左佢個日放學去搵佢。

3:30,開車去到佢學校出面等佢,小琳準時出現。

o靚妹仔好多齋talk 就天花龍鳳,其實佢係咪真係肯含,我都抱住半 ...
師兄篇文好正呀! 校服形容得算DETAIL!
期望唔好除就咁做,咁就最正宗!

小琳坐係乘客位度擘開大髀經我"手指"完之後,面紅紅咁喘氣。係時候到妳服侍我喇...

我望望車前後有冇人,隨即解開褲鈕除褲,將條褲退到落膝頭,再將司機位教低半躺,然後用手攬攬小琳背脊,示意要佢彎腰落黎。小琳好聽話,上身隨即烏左過黎司機位度,佢見到我條野扯到硬晒咁彈出黎,直頭眼睛發亮、好欣賞咁! 佢真係好鍾意男人碌野! 我問小琳覺得我條野點? 佢話: "好粗,好大碌!"

小琳彎住腰望實我條野,用右手幫我chok,佢好似好開心可以玩男人條野咁,又用手指尖掃我個袋,我成身即刻酥軟晒。正常情況下,我會比佢用手玩耐d既,不過日光日白停車場,真係驚有人行過,所以我催促小琳既進度: 再用手推佢個頭埋去我條野度...

小琳真係好聽話,完全知我想點。佢好直接咁張開口,開始將我條野含入口裡面,先係含住我個龜頭上上落落,再續d續d咁含落去; 再經我慢慢用手按佢個頭,含落d含落d咁,我成條就隊晒入小琳個咀仔度比佢吞吐,小琳個頭o係我前面上上落落吹奏。

"呀... !!!!" 女仔口腔既溫暖同濕潤,包圍住晒我碌野,好舒服,超舒服! 仲係一個第一次見面既陌生女仔,就擘開口將一個陌生男人碌野襬入自己口裡面含啜。小琳落力咁吹,好似同我好熟咁; 我feel到佢自己都好enjoy,好似好開心有呢個機會幫男人含咁!

我由於太過用力按小琳個頭,條野有好幾次隊到佢喉嚨頂,整到小琳係咁咳同作嘔,搞到佢眼淚水都標埋。小琳彎住腰吹得耐開始倦,坐番直,話: "你好粗呀,我個咀好倦",我就叫佢用手幫我chok,比佢個咀仔透透。

佢個頭離開左我條野,我先睇到我成碌野都係佢d口水,濕得好緊要,濕到落d陰毛度。小琳應該食腸食得好好滋味!

比佢透完一陣,我再望清出面有冇人,然後再按小琳個頭落黎,佢再張開口含番住我碌野吹。我雙手按實小琳個頭幫佢控制上落既節奏,好似當佢個頭係個飛機杯咁按!

吹多一輪,小琳咀仔又倦,佢又要退開個頭咳。我有d唔好意思,將條野隊得太盡,但小琳都表現得好樂意幫我含,佢自己都好high咁。

我叫小琳唔好停,再幫我吹埋佢。小琳就再一次彎腰落黎,我條野再一次消失左係佢濕滑、溫暖既口腔裡面。

小琳係咁頭盅盅的含啜我條野,我一路呻吟,一路要望住車出面有冇人。好興奮,又好緊張!

小琳個頭不停咁上上落落,佢個頭每次升上黎,我就用手按番落去,我要控制佢雙咀唇除左要含經我條野既棒身之外,更要含經我最敏感既龜頭,要成條咁吮。我再加埋自己扭動條腰將條野頂入佢個口度,好似姦緊佢個口咁。

快到頂喇,我唔可以比小琳因為倦or咳而縮口,我按實佢個頭打拍子,叫小琳; "唔好停呀... 唔好停呀... 啜實d啦... 岩喇,唔好停呀... 成條吮啦... 再啜實d... 成條吮... 唔好停... 唔好停...",小琳默默咁點頭回應!

我知小琳個咀仔其實好倦,但佢比我按實個頭冇得走,又經我"遊說" 叫佢唔好停,佢硬著頭皮咁幫我盡最後努力咁加速吞吐,最後... 我碌大肉棒係小琳個咀仔裡面達到左高潮,我既精液就隨住我條野一谷一谷咁爆射出黎; 係o係一個陌生女仔既口腔裡面排出我熱辣辣、新鮮白滑、又鹹又腥既精液。

我射精期間因為都驚小琳會縮口,所以一路都按實佢個頭唔比佢走,小琳並冇因為我o係佢個咀度射精而出現任何異樣,反而好似好順理成章咁我射幾多,佢就接收幾多咁啜晒入口; 我繼續按住小琳個頭,等我慢慢享受高潮時刻碌野谷下谷下咁射精,小琳亦冇意圖縮口,只有緊閉雙唇擔住我條野,比我碌野係佢口內谷到最尾。最後,我將全部精液都射晒入佢咀仔度我先至放軟隻手比佢個頭離開! 實在太爽喇!

望望自己下面,比小琳吹到濕晒,我忙於用紙巾抹jer,因為想快d著番條褲,都冇理小琳點。原來佢一路含住我d精、塊面兩邊谷谷地咁係度喘氣,並且望住我清理,好似幫左一個男人吹爆好有成就感咁! 我著番褲後,遞紙巾比小琳,諗住睇下佢點啦...

小琳拎左一張紙巾,o係未抹咀之前佢開口講野... 一個剛剛比男人射左精入口既女仔,未抹咀就開口講野... 佢好懶醒咁話:

"我吞左喇"

然後佢先抹抹咀角,冇野吐番出黎!

我有d呆左! 小琳完全冇因為吞精而表現得唔願意或者嘔心、完全冇表現得覺得核突,仲好似吞左d好有益既寶品咁、好自毫咁話: "我吞左喇!"

講真,如果小琳皺晒眉頭表現得覺得核突,如果佢扮野打我、怪我口爆左佢,我會仲high d,佢吞精吞得太過輕描淡寫、太過冇野咁喇!

小琳用紙巾抹抹咀巴同手指,竟然連問我儸水浪口都冇,只見佢係度吞口水,好似唔想浪費、連最後一絲既精液都要吞晒落肚咁!  

我地搞掂晒之後坐番好,我問小琳: "我d精咩野味?"
佢話: "OK吖,冇乜野,少少腥咁嗟"
我問: "你吞晒呀?"
佢"hee hee" 咁笑
我再問: "咁即係好唔好味嗟?"
小琳好似好叻咁話: "冇乜野吖,唔太差喎",然後佢問番我: "你舒唔舒服?"
我話: "你話呢?"
小琳反問: "係咪好high呢? 我幫你吞埋"
我好感激咁 "吾" 左聲。
小琳呢個時候烏左過想咀我,口腔仲帶有我d精既味道,我心諗: "下! 我剛剛先口爆完你,你成口我d精,都冇浪過口!"
我反而縮都縮唔切唔敢同佢咀囉! 我扮野用面旁哄哄佢塊面算。

小琳話佢要趕住去補集,唔得閒同我傾咁多,叫我車佢去商場!

"下? 咁快趙完鬆?",我心諗: 好似我比人採精,多過我口爆左人咁既?

我有d覺得小琳幫男人口交同吞精,仲開心過我口爆佢咁!

車到佢去商場,臨行前,我問小琳仲"玩唔玩?"
佢話: "你call我囉..."

望住小琳離去,我望住一個身穿白白校服裙既純品中5少女,肚裡有著我既精液走去補習。

Somehow我覺得,佢仲開心過我。鵞

引用:
原帖由 Legend123 於 2010-10-11 07:14 PM 發表 查看引用來源
小琳拎左一張紙巾,o係未抹咀之前佢開口講野... 一個剛剛比男人射左精入口既女仔,未抹咀就開口講野... 佢好懶醒咁話:

"我吞左喇"

然後佢先抹抹咀角,冇野吐番出黎!

我有d呆左! 小琳完全冇因為吞精而表現得 ...
仲有下集?:smile_30:

我都想識d 咁好既朋友....

咁都得,,,我都想識呢d女!

仲有下集

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆