上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.2k  44.9k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 11:07 AM 發表 查看引用來源
你老尾你地痴撚線架...唔係av女優呀淫虫
係未夠班做av女優呀~~:smile_o04:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-18 11:09 AM 發表 查看引用來源

有時遮少少刀幾過印:smile_04:
遮住個肚臍就得架喇~~:smile_o05:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 11:08 AM 發表 查看引用來源

呢種感覺唔錯...但係佢唔so鳩我先係大問題...果2個鐘入面就好撚活躍...之後搵佢自冇理過我:smile_o03:
咁你買得2個鐘之麻~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 11:12 AM 發表 查看引用來源

遮住個肚臍就得架喇~~:smile_o05:
遮住個樣好冇?:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 11:13 AM 發表 查看引用來源

咁你買得2個鐘之麻~~
小...咁係果2個鐘之外都要同個客聯絡下架...下話?:smile_o01: 等我試下一直唔上去會唔會有日搵我先:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 11:08 AM 發表 查看引用來源

呢種感覺唔錯...但係佢唔so鳩我先係大問題...果2個鐘入面就好撚活躍...之後搵佢自冇理過我:smile_o03:
是的!這種程放我也試過:smile_44: 但我可以話比你知.她這樣是對工作夠"專業"..而你就不是她想要的"大魚":smile_39:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-18 11:18 AM 發表 查看引用來源

是的!這種程放我也試過:smile_44: 但我可以話比你知.她這樣是對工作夠"專業"..而你就不是她想要的"大魚":smile_39:
咁最後點?:smile_o04:大魚都係魚仔養大既姐...:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 11:13 AM 發表 查看引用來源

遮住個樣好冇?:smile_o01:

係咪貢樣呀~~:smile_o10:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 11:21 AM 發表 查看引用來源

係咪貢樣呀~~:smile_o10:
多啦b夢:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 11:14 AM 發表 查看引用來源

小...咁係果2個鐘之外都要同個客聯絡下架...下話?:smile_o01: 等我試下一直唔上去會唔會有日搵我先:smile_o01:
有雞會~~if and only if 無客人囉~:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆