上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  36.8k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-7 04:13 PM 發表 查看引用來源

剝智慧牙真係唔洗開刀? 我問十個十個話智慧牙要係牙肉到界一刀 :smile_o03:
你話點算好呀:') :')

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-7 04:13 PM 發表 查看引用來源

剝智慧牙真係唔洗開刀? 我問十個十個話智慧牙要係牙肉到界一刀 :smile_o03:
我剝唔駛開刀... 因為本身已經夠位.

要開刀果d系因為吾夠位生, 所以要開刀剝出黎.

but... 唔駛開刀既話, 應該唔駛$2k甘貴呀.  

龍兄... 返大陸搵豬咪咪幫你剝啦.:smile_o01:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-7-7 03:16 PM 發表 查看引用來源
頂住頂住

我依家個人好亂呀:') :')

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-7 04:38 PM 發表 查看引用來源

駛吾駛二千元呀:') :')
OFFICE NO CLAIM:smile_41:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-7 04:38 PM 發表 查看引用來源

駛吾駛二千元呀:') :')
我幾年前  (好似六七年前啦) 七舊水左右.... 唔開刀.

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-7-7 04:40 PM 發表 查看引用來源

開唔開刀都係咁恐怖 :smile_o03:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-7-7 04:40 PM 發表 查看引用來源

大陸果啲信吾信得過呀,好似好牙煙咁喎

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-7 04:40 PM 發表 查看引用來源

OFFICE NO CLAIM:smile_41:
吾包架:') :')

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-7 05:01 PM 發表 查看引用來源

大陸果啲信吾信得過呀,好似好牙煙咁喎
你試下先啦, 無問題既話我都想去洗牙. :smile_o01:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-7 04:45 PM 發表 查看引用來源

開唔開刀都係咁恐怖 :smile_o03:
剝牙唔恐怖, 洗牙先恐怖.

當年我洗牙 (人生第一次洗)..... 嘩~~~ 痛到呢... 我都而家都唔敢再洗啦. :smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆