上一頁下一頁
發新話題

沉船了...(13/7/2010更新)

收藏  |  訂閱
274  25.2k

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 04:46 PM 發表 查看引用來源

最重要嗰樣你都冇講:smile_35: .......條女索唔索呢
就算5索又如何呢:smile_45:

引用:
原帖由 boiler-king 於 2010-7-13 03:23 PM 發表 查看引用來源
c-hing i am 43 now, just like u i met and now have a girl in mainland , although i earn 10 times than you but still found it very very hard to satisfy her financial need, if you can't buy her need , f ...
師兄甘樣諗已經一早錯晒了:smile_13:

回覆 170# 的帖子

我台北上海北京深圳都住過玩過,閱女數萬,以客觀標準,從1至10,佢應該係7.5左右.佢H1.65m, W45kg, 有前有後,皮膚白哲(無化粧都好似有化),鼻高眼大.分數雖然唔係9或10, 不過最重要係無風塵味,夠純情,同普通話講得好好聽.

係上海北京比較容易遇到呢種類型,係深圳好難.

引用:
原帖由 hotsuma 於 2010-7-6 02:00 AM 發表 查看引用來源
各位ching,小弟最近在ca的sn認識了一個女孩,她才19歲,東北的,剛上班一個月左右,他說18歲第一次拍拖,給了第一次他男朋友,後來他男朋友離鄉工作,不久認識了第二條女,俾佢發現,罵她一頓後分手了,再過了半年,經小學同學介 ...
your mind set worth $ 1500.00 :smile_30:

引用:
原帖由 不机 於 2010-7-13 04:53 PM 發表
就算5索又如何呢:smile_45:
唔索仲可以沉槓耐.......

又或者

條女索嘅就巧易搵到個更好碼頭啦

其實都大概知道結果啦
咁多師兄都有經驗, 但真係大團圓結局既有幾多個 ?
不過都係o個句啦, 鍾意就去做唔好諗以後喇, 你地唔會有以後架:smile_o12:

引用:
原帖由 胆小鬼 於 2010-7-13 05:55 PM 發表
我台北上海北京深圳都住過玩過,閱女數萬,以客觀標準,從1至10,佢應該係7.5左右.佢H1.65m, W45kg, 有前有後,皮膚白哲(無化粧都好似有化),鼻高眼大.分數雖然唔係9或10, 不過最重要係無風塵味,夠純情,同普通話講得好好聽 ...
矛相睇:smile_45:

形容到識飛都矛用:smile_13:

用哩件↓↓↓嚟比較下唔該:smile_38:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 06:46 PM 發表 查看引用來源

典解唔用泥鐘意嗰個如花比....

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-13 06:52 PM 發表

典解唔用泥鐘意嗰個如花比....
?t=1279018182
奶成日放槓多如花相响電腦.......你有矛理下個腦:') 嘅感受架 :')

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 06:46 PM 發表 查看引用來源

有矛落左莊既企:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆