上一頁下一頁
發新話題

調教培慾-----(全)

收藏  |  訂閱
2.2k  188.8k

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-6 10:34 AM 發表 查看引用來源

沒再和他聯絡了,各有各的世界

咁佢應該好後悔

不過仲好啦~你而家o既世界仲精彩

引用:
原帖由 mmoomoon 於 2010-5-6 11:22 AM 發表 查看引用來源

咁佢應該好後悔

不過仲好啦~你而家o既世界仲精彩
對啊…當時其實他Hurt得我最深的

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-6 11:35 AM 發表 查看引用來源

對啊…當時其實他Hurt得我最深的

唉....我都比個女仔hurt得我好深..
同佢識左其實得3個月到...但係hurt到而家半年啦我都未好返....:')

支持支持:smile_o12:

遲來的我:smile_o08:

又一篇引人入性的故事

一張張性感絕倫的相片

正:smile_o12:

thx..................................

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-6 10:35 AM 發表 查看引用來源

是Angel妹啊!

angel妹囉
你都夠秤啦..仲扮細

引用:
原帖由 mmoomoon 於 2010-5-6 11:46 AM 發表 查看引用來源

同佢識左其實得3個月到...但係hurt到而家半年啦我都未好返....:')
CHING我之前有個用左2年幾先放低添呀

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-5 12:51 PM 發表 查看引用來源
好像已經隔了很久沒出新post了,
今次這個是有關我和第二個男友的激情故事。

part 1:
如果大家有看我的上一個post就應該記得我的第一次不是給了我的初戀,而是給了第二個男友。

他本來只我的網友,已經喜 ...
angel~這件泳衣是你幾天之前新買的那件泳衣嗎?

很美很性感的說:smile_o05:

引用:
原帖由 mmoomoon 於 2010-5-6 11:46 AM 發表 查看引用來源

努力尋找你的新目標:smile_o10:

尋找你的美好人生吧:smile_o13:

引用:
原帖由 JOKER.P 於 2010-5-6 01:22 PM 發表 查看引用來源

CHING我之前有個用左2年幾先放低添呀
所以話...愛情.....

寧我負天下人,莫天下人負我...就係我而家識女仔o既原則....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆