上一頁下一頁
發新話題

我係最淫既新娘.........? (updated)

收藏  |  訂閱
255  75.8k

樓主妳唔打最後個兩句我都費事話妳. "最後  我係愛我老公的" 咁妳都講得出, 我覺得妳先係雙重標準咯.
不如咁啦, 妳俾妳老公知妳去偷食但有用套, 之後再同佢講話其實好愛佢, 妳睇下佢會有咩野反應啦.

引用:
原帖由 ylingy 於 2010-4-1 11:09 PM 發表 查看引用來源
估唔到大家既反應咁大
原來大家都接受唔到嫁左人仲搵人sex........
呢度d 人既道德觀咁雙重標準....其實我知我係錯,我亦都知大家話得我好啱
就係因為我錯,所以先會係呢度分享....因為我知呢d 事唔可以同朋 ...
呢到係甘多滿口人義道德的人架拿    得把口丫麻   妳試下話同他們玩   肯定呢班狗公個個死出黎:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 ylingy 於 2010-3-29 09:45 PM 發表
睇個標題都知......我已經嫁左人
我同而家既老公拍左兩年拖,識佢果時....咁啱我果時啱啱分手,佢又好細心咁陪我,所以我就同呢個大我10 年既男人一齊
其實我而家都係得24歲
我地一齊果時都好開 ...
係呀 ! 唔應該再同佢做 , 同我做 !  

引用:
原帖由 ylingy 於 2010-3-29 09:45 PM 發表 查看引用來源
睇個標題都知......我已經嫁左人
我同而家既老公拍左兩年拖,識佢果時....咁啱我果時啱啱分手,佢又好細心咁陪我,所以我就同呢個大我10 年既男人一齊
其實我而家都係得24歲
我地一齊果時都好開 ...
睇妳智商只得四歲
妳有千萬個理由離開妳老公
但沒有一個理由背叛妳老公
仲要搞到番屋企,妳懂得尊重人嗎
自打咀巴,什麼叫還愛妳老公
簡直狗屁不通

娶著你就真係仆街~!
仲好意思話自己最愛你老公~! 收皮喇

引用:
原帖由 ylingy 於 2010-4-1 11:29 PM 發表 查看引用來源

我愛佢點解要離婚.........?
我同ex 之間係無愛
呢度咁多人結左婚都去偷食
點解我係女仔, 偷食就會比人鬧?:smile_27:
樓主我支持你
不過玩還玩
安全措施同保密都要做足
唔係搞到自身健康同家庭有問題就唔好啦

我同樓 主一樣...我21..我老公大我十幾 年...因番工關係都係好少同我做....而我有時都好有性需要.....但我好愛我老公..我接受不到同  其他男人做 ...甘咪食自己lor....樓主....如果你真係愛你老公的...你就不會接受到和第2個男人做愛....:smile_27:

樓主個人,已經進入左化境,係唔係有雙重性格呀,不過點都好啦~~祝願樓主你【西水長流】,留得快過黃河多過人造人^^~
I LOVE YOU~重有一件事唔係為你好講既,唔唔..帶套好貴嫁,不如去醫院做一個【小你】得很手術啦~~~到時慢慢玩內射加中出加雞蛋意粉啦^^~~

幾時同我做:smile_45:

引用:
原帖由 ylingy 於 2010-4-1 11:09 PM 發表
估唔到大家既反應咁大
原來大家都接受唔到嫁左人仲搵人sex........
呢度d 人既道德觀咁雙重標準....其實我知我係錯,我亦都知大家話得我好啱
就係因為我錯,所以先會係呢度分享....因為我知呢d 事唔可以同朋 ...
乜人都有
扮正義我做唔出
想叫你玩得小心d
你又愛你老公

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆