上一頁下一頁
發新話題

我空虛,我寂寞!!我做錯事…(無咩sex嘢)

收藏  |  訂閱
293  21.5k

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-11 09:44 PM 發表 查看引用來源
知道!我頭先專登唔寫妳個名架!妳應該係最失望嗰個,因為我答應過做壞旦嘅榜樣,但其身不正,對唔住啊!CC!妳同壞旦病好未!一定要錫住自己先可以好好照顧壞旦!多謝妳肯覆我post!

http://i1. ...
最緊要係你知道自己做緊咩,我湊住壞蛋已經好辛苦,我湊埋你更加辛苦,

你諗下你之前同我講既野,仲有你做既野,係咪完全相反呀?我都係想你好姐,

你晒我d口水同力氣去勸你,我都唔理人地講咩,叫我唔好理你我都照做,算

係咁啦,壞蛋3月1日發燒時高時底出疹到而家我冇教好訓過,都有追你post,只係我

冇覆你post姐,咪以為我唔知你做緊咩,只係我唔出聲比時間你自己諗點做,你

知我覆得你我就剷你,我當你係朋友先咁緊張你而唔係好似我收到既pm所謂我

係咪鍾意左你,d閒言我都由佢費時嘈,你好自為之啦,4月17號壞蛋攪生日會,你身為契

爺你黎到就黎,黎唔到唔緊要,到時再聯絡

液 , 三杯睡得 !

引用:
原帖由 bebe-cc 於 11/3/2010 22:42 發表 查看引用來源

最緊要係你知道自己做緊咩,我湊住壞蛋已經好辛苦,我湊埋你更加辛苦,

你諗下你之前同我講既野,仲有你做既野,係咪完全相反呀?我都係想你好姐,

你晒我d口水同力氣去勸你,我都唔理人地講咩,叫我唔好理你我都照 ...
4月17日? ha~個日我都慶祝生日~

CC我都知妳辛苦,真係好多謝妳!好好睇住壞旦,417我記得,到時再contact壞旦個契媽(我女友)佢話有假都會嚟!

SA女,希望妳今個生日可以過得開開心心,同時祝妳搵到幸福!

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-12 01:24 PM 發表 查看引用來源

無去街拍拖咩?

女朋友沖緊涼,食完飯出機場返落成都!

引用:
原帖由 midmidmid 於 12/3/2010 13:24 發表 查看引用來源

我班舊同學已經約左我去九華徑bbq, 因為個日係我正日生日, 但又有幾個同學係附近日子生日, 咁岩個日係星期六, 所以成班朋友就話不如就個日啦~

SA女咁一定要玩得開心啲!enjoy your party!好累啊!又返到酒店!test埋個wifi聽日就自由喇!哈哈!

引用:
原帖由 midmidmid 於 12/3/2010 19:59 發表 查看引用來源
SA女咁一定要玩得開心啲!enjoy your party!好累啊!又返到酒店!test埋個wifi聽日就自由喇!哈哈!

free就同女朋友呢度去個度去~enjoy holiday~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆