上一頁下一頁
發新話題

今次真係沉得抵~~~

收藏  |  訂閱
213  18.0k

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2010-1-16 04:00 PM 發表 查看引用來源
呢個唔係我黎嫁:smile_44: :smile_44:
凸你啦~~~~上次你先話係你自己    你唔係失憶呀:smile_41: :smile_41:
就憑你呢句野    上面篇文要重作~~~~我俾0分:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 迷之子 於 2010-1-16 04:04 PM 發表 查看引用來源
凸你啦~~~~上次你先話係你自己    你唔係失憶呀:smile_41: :smile_41:
就憑你呢句野    上面篇文要重作~~~~我俾0分:smile_30: :smile_30:
係咪我你永遠都唔會知嫁啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2010-1-16 04:07 PM 發表 查看引用來源
係咪我你永遠都唔會知嫁啦:smile_30: :smile_30:
對唔住   我無興趣知喎   
同埋呢~~~唔好以為張相個樣真係靚仔黎先得架,唔該:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 迷之子 於 2010-1-16 04:11 PM 發表 查看引用來源
對唔住   我無興趣知喎   
同埋呢~~~唔好以為張相個樣真係靚仔黎先得架,唔該:smile_42: :smile_42:
我冇話過喎,只係想d人知我唔係d上左年紀既沉船呀叔之嘛:smile_30: :smile_30:
同埋好似出一個post咁,任何野都有正面同負面,你咁講我又唔會覺得係d咩既:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2010-1-16 04:13 PM 發表 查看引用來源
我冇話過喎,只係想d人知我唔係d上左年紀既沉船呀叔之嘛:smile_30: :smile_30:
你真係死撐到底架啵~~~
我宜家直接D講喇~~~  你咪再老作啦,扮情聖去情情愛愛區     唔係呢度呀:smile_38: :smile_38:
咁會唔會易明白D呢:smile_o16:

引用:
原帖由 迷之子 於 2010-1-16 04:17 PM 發表 查看引用來源
你真係死撐到底架啵~~~
我宜家直接D講喇~~~  你咪再老作啦,扮情聖去情情愛愛區     唔係呢度呀:smile_38: :smile_38:
咁會唔會易明白D呢:smile_o16:
駛唔駛同你撐呀,你呢d人我開post有大把啦,個個我都要撐咪好唔得閒:smile_45: :smile_45:,都係收返張相,你呢類人好鬼小氣,
費事又比人張張相亂貼:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2010-1-16 04:21 PM 發表 查看引用來源
駛唔駛同你撐呀,你呢d人我開post有大把啦,個個我都要撐咪好唔得閒:smile_45: :smile_45:,都係收返張相,你呢類人好鬼小氣,
費事又比人張張相亂貼:smile_42: :smile_42:
唔出聲喇,唔通比我講中又係小氣果咋:smile_30: :smile_30:

而家可能好多野你都聽唔耳:smile_39: 不過我想你記住記住

錢同埋愛情自己都要留返小小俾自己 明唔明

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2010-1-16 04:36 PM 發表 查看引用來源
唔出聲喇,唔通比我講中又係小氣果咋:smile_30: :smile_30:
傻仔黎既~~~我上網即係睇你吹水咩:smile_45:  
不過你真係好野架...點都係度死兜~:smile_30:
同埋你個腦真係有問題~~~我小咩氣呢???因為你溝到女??  你係咪覺得自己好重要架   
你繼續沉醉自己既幻想啦    我唔阻你喇:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2010-1-16 04:21 PM 發表 查看引用來源
咁靚仔做咩收埋呀~~~  無辦睇D女點黎溝你呀:smile_30: :smile_30:
不過收番埋張相都好既,咁靚仔容乜易俾人貼去型男自拍區呃D囡囡架:smile_30: :smile_30: :smile_30: ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆