上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 10

收藏  |  訂閱
1.5k  66.7k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-1-19 11:43 AM 發表 查看引用來源

有冇咁大鑊呀,都只是想去坐一坐,拍張照,體會一吓吧

有機會,但吾一定,睇咩地方...
最重要既係自己點諗,想吾想行呢一步,
如果無婚姻打算,無需要甘做,因為能去既地方多的是。

引用:
原帖由 ohnavi 於 2010-1-19 01:05 PM 發表
有心計的湖北女人不會跟你隨便上床
...
很久不見...

咁我算好彩喎.我同個荊州妹仲有聯絡.

引用:
原帖由 ohnavi 於 2010-1-19 01:05 PM 發表 查看引用來源

師兄如果小弟來澳門,一起吃個靚飯就好了,吾駛話邊個請客既!

湖北女人多數看起來有點拽,有些聰明,但在一個群體裏,通常都不是最出色的。 

湖北女人十個有九個特別有心計,剩下那一個又特 ...
多謝神獸兄的資料...我又學到野了:smile_o12:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2010-1-19 01:05 PM 發表

有心計的湖北女人性情急噪,動輒說粗話“靠、靠、靠”
...
我識有個就成日"他媽的"

引用:
原帖由 ohnavi 於 2010-1-19 01:05 PM 發表 查看引用來源

師兄如果小弟來澳門,一起吃個靚飯就好了,吾駛話邊個請客既!

湖北女人多數看起來有點拽,有些聰明,但在一個群體裏,通常都不是最出色的。 

湖北女人十個有九個特別有心計,剩下那一個又特 ...
咁.四川女仔又如何呢.????c 兄..

引用:
原帖由 wetchina 於 2010-1-19 02:43 PM 發表 查看引用來源

很久不見...

咁我算好彩喎.我同個荊州妹仲有聯絡.
濕兄好耐無見啊,呢排去邊度玩多啊:smile_40:
我果個無聯絡了,佢心中有恨...:smile_13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-1-19 02:44 PM 發表 查看引用來源

多謝神獸兄的資料...我又學到野了:smile_o12:
前人留下的資料,大家分享一下

引用:
原帖由 wetchina 於 2010-1-19 02:45 PM 發表 查看引用來源

我識有個就成日"他媽的"
果陣有件湖南妹仲衰,開口埋口草泥馬鼻,
同佢出去令人非常難堪:smile_27:

引用:
原帖由 andrewck 於 2010-1-19 03:03 PM 發表 查看引用來源
咁.四川女仔又如何呢.????c 兄..
四川美眉小弟無遇上過,可憾:')

引用:
原帖由 ohnavi 於 2010-1-19 03:17 PM 發表 查看引用來源

四川美眉小弟無遇上過,可憾:')
我見過.曾經追過..不過.真係好難追....可能佢太靚...:') :') :') :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆