上一頁下一頁
發新話題

地獄與天國 (COPY 團)

收藏  |  訂閱
184  10.9k

引用:
原帖由 CP-5 於 2010-1-6 01:55 PM 發表 查看引用來源

KEN哥....條友可能無你咁好女運咪入黎發下癲囉~~!!!:smile_o12:
叫G要靠運氣,重信有女運呢樣野,可想而知閣下有幾幼稚:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 raymond6022 於 2010-1-6 02:54 PM 發表 查看引用來源
蘇家橙師兄:

你系度灌水, 叫我5好去, 系咪就系省d錢呀, 省d錢系5系應該留d去替個d整日灌水的師兄去做帛金呀, 你如果5系系度灌水, 那就系你自己對號入坐呀!
你系5系男人, 我就5知呀! 你以為你掛個男人頭像就一定系 ...
我可以講嘅係"你唔死都無輪用":smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 蘇法南 於 2010-1-6 04:49 PM 發表 查看引用來源

我可以講嘅係"你唔死都無輪用":smile_38: :smile_38:
蘇家橙師兄:

我幾時死, 點樣死, 系邊度死, 你就5會知, 但系你咒我死, 就可想而知你系一個幾咁幼稚的小朋友呀! 5該你5好將一d你5能夠知道d野寫出來呀, 就算你個老母5教你, 你甘大個人, 都有個腦呀, 難道你系無腦呀! 哎呀! 5好意思, 講中左你呀,
你有無雞運, 我就5知呀, 不過你一定話你自己有, 你總有你自己一萬個理由, 但系你無老母教, 我就一定知,
重有呀, 你同我遲早都要死, 你好怕死呀! 甘你死了又系5系一樣無輪用呀? 有時候, 真系邊個死先都5知, 除非你系5會死, 你就可以講你那句話, 做人積d口德呀! 如果5系, 我担心你真系會死無葬身之地呀, 死得好能賤呀,

引用:
原帖由 raymond6022 於 2010-1-6 06:01 PM 發表 查看引用來源

蘇家橙師兄:

我幾時死, 點樣死, 系邊度死, 你就5會知, 但系你咒我死, 就可想而知你系一個幾咁幼稚的小朋友呀! 5該你5好將一d你5能夠知道d野寫出來呀, 就算你個老母5教你, 你甘大個人, 都有個腦呀, 難道你系無 ...
標點符號都唔識用?:smile_30: 無讀過書?你老豆老母無教?返去讀多D書,咪撚成日上去叫G啦!!柒頭:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 蘇法南 於 2010-1-6 04:49 PM 發表 查看引用來源

唔輪見得你留係世上 有d咩輪用 :smile_o10:

引用:
原帖由 蘇法南 於 2010-1-6 04:47 PM 發表 查看引用來源

叫G要靠運氣,重信有女運呢樣野,可想而知閣下有幾幼稚:smile_30: :smile_30:
低能仔,邊個字話你無女運呀~~~!!!
用你隻屎眼睇清楚啦,再睇唔到就叫埋你老母黎睇,睇下佢生個仔幾咁白痴~~~
我同個FD傾計又關你撚事咩....你對號入坐到連我同朋友傾計對話都關你條咸蝦燦事??

引用:
原帖由 raymond6022 於 2010-1-6 06:01 PM 發表 查看引用來源

蘇家橙師兄:

我幾時死, 點樣死, 系邊度死, 你就5會知, 但系你咒我死, 就可想而知你系一個幾咁幼稚的小朋友呀! 5該你5好將一d你5能夠知道d野寫出來呀, 就算你個老母5教你, 你甘大個人, 都有個腦呀, 難道你系無 ...
唔好勞氣,人地有無家教我地唔好理....人地可能好多個老母教佢都未定呢~~!!:smile_o01:

引用:
原帖由 蘇法南 於 2010-1-6 06:30 PM 發表 查看引用來源

標點符號都唔識用?:smile_30: 無讀過書?你老豆老母無教?返去讀多D書,咪撚成日上去叫G啦!!柒頭:smile_30: :smile_30:
點呀? 你就算讀書多撚過人都無撚用啦~~~唔夠人講就話人地無讀過書....收皮啦~~!!
你讀書多過人唔撚好講粗口吖~~
你讀書多過人就回我地用晒文言文吖笨~~
:smile_o13:

哈哈, 多謝c兄詳細報告~~:smile_38:

回覆 174# 的帖子

你老母到底同多少只狗公搞過, 才生出你這種狗種出來獻世, 你到底知5知邊只狗公系你老豆, 好5長進, 你5好會答我呀, 你自己反省下呀, 你個老母系賤, 但系你可以後天補救呀, 點解你仲系死不悔改, 教而不善呀! 呀蘇家橙呀, 蘇家橙, 你就黎直系x家橙啦:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆