上一頁下一頁
發新話題

(已更新! p, 9 130#)一些女生不會講, 但男生需要知的事實

收藏  |  訂閱
227  36.9k

笑死我   .....哈哈

Point4: 成日話D仔打軟鞭,有無想過自己身上有體味or 真係送埋身都食唔落

引用:
原帖由 firehoyin 於 2009-12-15 01:01 AM 發表 查看引用來源
其實板主講既野 . . . 真係講中晒 ~~~咪就係反映到 "港女" 心態   &  "公主病" 發作 :smile_o16:

我都係想為班兄弟 講返句公道說話:smile_38:

妳班女 又怕痕又怕痛 ; 想點姐 !  

又想比第二個男人吊(SP), ...
好多謝你俾既意見
其實閣下想為兄弟們講句公道, 當然冇問題, 不如你又例出一張清單話俾大家知, 閣下又遇過d咩類型既女生都好呀~~
等我地d女仔都知道你地男人想我地點~~講得中point既話, 相信都有好多c hing會為你鼓掌~~

我講既只係一d我所遇過既 差既例姐~~當然當中都不乏唔錯既男人, 所以我完全唔係話香港既男人好差~~
何需如此偏激呢

引用:
原帖由 hksarac 於 2009-12-15 01:30 AM 發表 查看引用來源
樓主講到所有責任都係男的,會唔會主動一人出一次錢,又有否袋定dumdum?做愛係兩人的享受,何必講到全都是男的不對!現時講出的似係不滿多些。
其實出唔出錢唔係問題, 好簡單, 俾著你, 你會唔會同個女既講"不如我地一人出一次錢呀~~"

又或者如果當女方話"今次不如我俾錢呀~"既時候, 閣下又會唔會一口答應俾女生埋單俾錢呢~~

我唔係話所有既野都係男人既錯~~只不過作為sp要有應有既禮貌姐~~~男同女都需要有, 我只係講左男生需要做既野姐~~~

其實閣下可以講下女生又要做d咩嫁~~

引用:
原帖由 ~SkinFood~ 於 2009-12-15 10:33 AM 發表 查看引用來源

好多謝你俾既意見
其實閣下想為兄弟們講句公道, 當然冇問題, 不如你又例出一張清單話俾大家知, 閣下又遇過d咩類型既女生都好呀~~
等我地d女仔都知道你地男人想我地點~~講得中point既話, 相信都 ...
咁早呀 撑下場先   :smile_15:

是但啦
討論區麻, up 乜都唔好放上心啦

我想加一個 point, :smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13:
唔好迫人講真話, 其實呢 d 野, 大家明啦, 心照啦, 何必下下要追問呢:smile_46:
不要問, 只要信, 開開心心, 好來好去

雖然肉體上所有防線都坦蕩地脫下了,
但心理上, 唔等於所有野, 都要坦白向你交代:smile_44:
保留些私穩好嗎 :smile_13:

誰跟誰, 第幾次, 之前之後, 其他野, 人地點.....答你怕嚇死你:smile_30: :smile_30: :smile_30:

我唔想講大話, 但又唔想講真話, 何必呢:smile_30:

引用:
原帖由 mookpk 於 2009-12-15 09:57 AM 發表 查看引用來源
Point4: 成日話D仔打軟鞭,有無想過自己身上有體味or 真係送埋身都食唔落
閣下講得好岩~~如女生有體味, 令你無法提起性趣, 咁即係你冇mood, 唔在狀態啦~~

咁你大可以唔玩, 落床起身走人~~何必打軟鞭都要夾硬提槍上馬呢~~   

呢個正係我所講~~冇狀態就唔好做嘛~~

引用:
原帖由 wcday 於 2009-12-15 10:41 AM 發表 查看引用來源

咁早呀 撑下場先   :smile_15:

是但啦
討論區麻, up 乜都唔好放上心啦

我想加一個 point, :smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13:
唔好迫人講真話, 其實呢 d 野, 大 ...
你好呀

其實真話永遠都係難聽既~~the turth is always hurt~

但我覺得人有時要面對一d難聽或者難堪既一面咁先會進步同埋成長~~

又來過
各有立場je
樓主代表自己去說話,冇錯
各C兄去表達自己,都冇錯

見到樓主所講,而自己有做既
未改改佢,令自己既SP/將會有既sp
相處更開心Lo

to 樓主,
lee 個 post, 我估係國語人寫,

引用:
原帖由 ~SkinFood~ 於 2009-12-15 10:47 AM 發表 查看引用來源

你好呀

其實真話永遠都係難聽既~~the turth is always hurt~

但我覺得人有時要面對一d難聽或者難堪既一面咁先會進步同埋成長~~
傻啦:smile_40: :smile_40:

其實, 有時, 你永遠都唔知......幾時先係真:smile_13:

所以又何必咁介懷呢:smile_40: :smile_40: :smile_40:

你覺得自欺欺人又好, 定亞 Q 精神又好,

開開心心又一day 啦:smile_30:

睇多一下我簽名啦

bye bye

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆