上一頁下一頁
發新話題

12月25.剩蛋節.LV酒吧 遊戲加抽獎狂歡夜團.

收藏  |  訂閱
397  16.7k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-12-5 07:35 PM 發表
今晚有局
公安局啊.:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 jacky888888 於 2009-12-5 08:08 PM 發表
去唔到:smile_38: 支持下
做咩唔來啊.:smile_13:

身子差,病剛剛好返,下次先:smile_40:

引用:
原帖由 jacky888888 於 2009-12-5 08:13 PM 發表
身子差,病剛剛好返,下次先:smile_40:
我都病,仲咳嗽.:smile_30:

再推.:smile_34:

引用:
原帖由 apple0812 於 2009-12-5 20:08 發表

公安局啊.:smile_38: :smile_30:
你點知我同班友食飯架

引用:
原帖由 apple0812 於 2009-12-5 01:30 AM 發表 查看引用來源

上次添宝唔系有三个女仔两个男仔果次:smile_22: 我唔系度果次:smile_38: 有个细细粒距话你有加距MSN.:smile_30:
佢冇找你咩?

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-12-5 11:48 PM 發表
你點知我同班友食飯架
啊,你講真架.

引用:
原帖由 gungod888 於 2009-12-6 01:15 AM 發表
佢冇找你咩?
有啊,琴晚我地先一起玩.:smile_30:

12月12日 (星期l六) 猪骨力酒吧 狂歡夜團.

[按此打開] [隱藏]

12月12日 (星期六) 猪骨力 酒吧狂歡夜團.
時間:10時後(本小姐十點收工.:smile_30: )

十點半入場.:smile_o13:

地點V酒吧

(人民南路發展中心旁LV酒吧也就是廣信酒店對面金光華隔離.)

(BABY FACE:  K歌王對面)

(猪骨力:东门靠近地铁站.)

費用:費用方面請PM我通知.:smile_o15:

止報名:12月12日晚上十點.

報名注意事項:
1) 可以PM方法或致電聯絡本人
2) 報名時請留下香港/大陸聯絡電話,姓名
3) 請報名的團友十一點前准時入場.
4)放飛機著將永遠黑名單.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆