上一頁下一頁
發新話題

絲襪 & 高踭鞋

收藏  |  訂閱
319  14.0k

:smile_13:  thank you

引用:
原帖由 好奇女 於 2009-9-20 08:05 PM 發表 查看引用來源
:smile_13:  thank you
愛你既伴侶, 一係接受佢, 一係幫佢搣甩佢, 再唔係就放棄佢....
你接受既咪了解佢既喜好 lor , 咁大家咪又多個話題一齊傾...幾好呀

引用:
原帖由 好奇女 於 2009-9-20 06:48 PM 發表 查看引用來源

唔明
如果男人偷, 個女人無另一半, 或者唔知情, 咁咪淨係男人偷囉
我意思係有男朋友/ 老公的女人通常..係通常都唔會諗其他男人
更加唔會點搞埋一齊

但男人就算有家室都會偷
新鮮感麻:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-9-20 08:13 PM 發表 查看引用來源
新鮮感麻:smile_38: :smile_38:
新鮮感真係害人不淺~
都係果條問題
點解女人係性方面唔太好新鮮感架, 唔會成日想搵新partner 架呢:smile_41:
男人死係女人手上, 女人死係衣著, shopping ..etc 上   

都係講番絲襪&高踭罷啦
越講越灰

引用:
原帖由 好奇女 於 2009-9-20 08:21 PM 發表 查看引用來源

新鮮感真係害人不淺~
都係果條問題
點解女人係性方面唔太好新鮮感架, 唔會成日想搵新partner 架呢:smile_41:
男人死係女人手上, 女人死係衣著, shopping ..etc 上   

都係講番絲襪&高踭罷啦
越講越 ...
哈哈, 人的構造就係咁奇怪, 好啦講番絲襪&高踭鞋啦,
咁你唸到點誘惑你男朋友未??

引用:
原帖由 火火哥哥 於 2009-9-20 08:10 PM 發表 查看引用來源

愛你既伴侶, 一係接受佢, 一係幫佢搣甩佢, 再唔係就放棄佢....
你接受既咪了解佢既喜好 lor , 咁大家咪又多個話題一齊傾...幾好呀
正如我所講投其所好:smile_38:

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-9-20 08:29 PM 發表 查看引用來源
哈哈, 人的構造就係咁奇怪, 好啦講番絲襪&高踭鞋啦,
咁你唸到點誘惑你男朋友未??
我想...
著淨黑色半透明絲襪 + 吊帶
密頭漆皮高踭鞋... 想要尖頭
t back + bra .....
諗到好多 combination, 講唔晒

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-9-20 08:31 PM 發表 查看引用來源
正如我所講投其所好:smile_38:
但好多人識講唔識做...:smile_40:

引用:
原帖由 好奇女 於 2009-9-20 08:42 PM 發表 查看引用來源

我想...
著淨黑色半透明絲襪 + 吊帶
密頭漆皮高踭鞋... 想要尖頭
t back + bra .....
諗到好多 combination, 講唔晒
你唔帶 bra ...出面著 one piece dress 好過.....:smile_34:

引用:
原帖由 火火哥哥 於 2009-9-20 08:44 PM 發表 查看引用來源

你唔帶 bra ...出面著 one piece dress 好過.....:smile_34:
都得, 好主意, 謝謝
又要搵下先囉, 要買過
我件one piece 係淺色, 唔襯黑絲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆