上一頁下一頁
發新話題

R's 10月CP有錢佬,三歲幾新翼唱k花酒團(詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  40.3k

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-9-9 11:11 發表 查看引用來源
今個禮拜五六日, 你地又有邊個會係 cp 出現呢?
我都想知...自從 R 洗手不幹..:smile_30:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-9-9 12:01 PM 發表 查看引用來源我都想知...自從 R 洗手不幹..:smile_30:
你呢個消息真定假? :smile_41:

R 快 D 出來澄清啦! :smile_38:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-9-9 12:17 發表 查看引用來源

你呢個消息真定假? :smile_41:
R 快 D 出來澄清啦! :smile_38:
問副團長都得..:smile_45:

蒲蒲頭先:smile_o12:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-9-9 13:10 發表 查看引用來源
蒲蒲頭先:smile_o12:
您出來了:smile_35:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-9-9 01:10 PM 發表 查看引用來源蒲蒲頭先:smile_o12:
TCL 等你同佢吹等得好辛苦!你快 D 吹啦!

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-9-9 12:01 PM 發表 查看引用來源

我都想知...自從 R 洗手不幹..:smile_30:
R 冇洗手不幹 , 只係友團狂開團吸納了好多人, 變o左冇乜新人要求開團,
而你地班老朋友又睇到定一定先講去唔去, 咁咪搞到個個 week 都冇團 law, 呵呵  ...

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-9-9 12:40 PM 發表 查看引用來源

問副團長都得..:smile_45:
哩個位我冇做好耐了, 呵呵  ....

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-9-9 13:47 發表 查看引用來源

R 冇洗手不幹 , 只係友團狂開團吸納了好多人, 變o左冇乜新人要求開團,
而你地班老朋友又睇到定一定先講去唔去, 咁咪搞到個個 week 都冇團 law, 呵呵  ...
友團實在太進取了:smile_35:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-9-9 01:58 PM 發表 查看引用來源

友團實在太進取了:smile_35:
係呀, R 宜家好似上o左岸咁, 唔開團仲益o左佢可以  hea d, 過下退休生活
睇黎要要求 R 拉隊帶我地去 join 友團先得了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆