上一頁下一頁
發新話題

見完QQ女後佢話我質素低劣,影衰晒D香港人!Ching請評下理 (更新2-P.21#307加QQ女相)

收藏  |  訂閱
362  42.9k

引用:
原帖由 jerrycoolhk 於 2009-8-24 09:00 PM 發表 查看引用來源
人地一早開到口叫你比
就要比架啦,:smile_27:
唔想比就一早唔好去
無錯呀, 人地出黎前 sms 提你借錢呢件事,
你唔覆人就當你係應承架啦
玩完先話唔借, 又真係無品囉

$500 should be paid....

C Hing
玩二日想食佢食唔到:smile_39:
五舊水都唔肯比:smile_27:
唔好咁計較喇...:smile_38: :smile_38:

你簡直影衰香港人, 垃圾, 人渣, 500舊水都根根計較, 人地一早問你借又唔覆實人, 諗住食左先比, 你估你係劉華呀, 仲要諗一大堆理由去解釋, 話人不是, 跟你做朋友都幾撚辛苦, 成日比你算住.

引用:
原帖由 Rickydog 於 2009-8-24 07:32 PM 發表 查看引用來源
以下是我朋友的遭遇,請各位Ching評下理:

我最近在QQ(不是在K)識左過在CP的K做媽咪助理的QQ女,傾了幾星期然後約她到深圳玩了一天,她去玩時的態度比較冷淡,最後我冇食到佢但也紿了她百元多元當車錢。我自已吾食煙,也 ...
師兄, 唔你我唔幫自己香港人, 我覺得成件事係你唔O岩

好撚簡單, 佢心態是陪你去玩下, 陪你訓覺(唔包攪野), 你借5百比佢, 呢樣野佢來時提左你, 唔係話你唔覆就唔算數, 甘事實你應成左. 你講左甘多野, 都係借口. 你係個男人, 一言九頂.
對你來講, 心態是看看有沒著數先決定借唔借. 甘好衰仔, 我覺得, 你係借就借, 唔借就唔借, 唔好甘玩人. 我都問人借過錢, 如果人地應允左我, 出到來要好像冇晒尊嚴甘, 我一定唔會再要. 所以你存左用借錢來食左人地睇人點表現, 非常小家. 某程度來講, 的確是屬於質素低. 我情願接受, 男人係咸的, 你講到明, 出來, 要比我仆, 就比1千你, 唔比仆, OK, 陪我玩, 都比, 比5百, 講清楚先好.

人地係做媽味助理, 已經接受左一套想法是陪玩都要比錢的, 你想唔比, OK, 先講清楚, 出來係朋友定係客人. 至於有沒影衰香港人, 算啦, 呢樣野唔評論, 希望你下次溝通好D, 玩得開心D

:smile_39: :smile_39: 你就下下計錢!人地一千幾百當垃圾啦,係K塲做助理:smile_42: 等同係K女!加上你100%見識少:smile_45: 咪ON9啦

引用:
原帖由 b9707201 於 2009-8-25 12:10 PM 發表 查看引用來源
佢出到來咁既態度, 唔好話食唔食啦, 係咪你西口西面我都要笑笑口借錢俾你先? 當你唔係g , 係朋友哩, 問人借錢都笑下逗下人開心啦 , 咁樣出來行行企企就拎五舊?我去倉2q過夜都係五舊jar
你去倉叫雞過夜, 也是明碼實價, 你試下去到隻雞同你講, 話你做的時間耐左要收多你一舊, 睇下你點? 人地黑晒面, 點解? 好撚簡單, 因為明應成左, 出到來都唔比人, 帶人去玩去食拖時間, 人地心中有數知你想食左佢先計數, 比我都黑面. 做男人大方D, 如果係應成左的, 出到來比左人先, 等人安心D. 你諗野只從自己去諗, 有時都要過得人過得自己

又真係小氣左D!!!

引用:
原帖由 Peterpaul 於 2009-8-25 12:21 PM 發表
你朋友=你:smile_34: 你唔好天真啦!以為係情聖想FOC :smile_30:
出黎玩500都甘計較:smile_42: ,真係影衰晒D香港人
我重申一次,那是我朋友,不是我,我都睇吾過眼他所作所為:smile_39: 而佢又要同我死撐,所以我幫佢寫出來的,給大家評理。如果我老作那個朋友其實就是我,保佑我以後溝吾到女

回覆 1# 的帖子

其實佢真係講得冇錯喎!!:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆