上一頁下一頁
發新話題

24/10一年一度蒲俠天生日俾面派對(DISCO PARTY)~(*天字堆吹水站)

收藏  |  訂閱
798  26.0k

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-30 05:22 PM 發表 查看引用來源

最緊要安全:smile_44: :smile_44: :smile_44:

激死人呀!!!:smile_o02: :smile_o02:  

頭先我隻老虎打黎話係街度比人溝!!!:smile_o04: :smile_o04:

D 大陸 CHEAP 精連人妻都唔放過!!:smile_o08: ...
你要咁諗,你老婆令女先比人撩啫(會開心d):smile_o12:

你老豆係出面比班雞蟲抦到豬頭咁,:smile_o03:
我只有o係度支持你:smile_o05:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-7-30 06:35 PM 發表 查看引用來源

你要咁諗,你老婆令女先比人撩啫(會開心d):smile_o12:
不過條友既態度好似靚女一定係比人收養既!! 好剋我憎!! :smile_o02: :smile_o02:

不過另一角度睇!! 佢食唔到葡萄就話葡萄酸!!:smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-7-30 06:41 PM 發表 查看引用來源
你老豆係出面比班雞蟲抦到豬頭咁,:smile_o03:
我只有o係度支持你:smile_o05:
已經唔係第一次:smile_o08:  ....... 有無 link??:smile_o06:

我都係度支持佢!!!

http://www.188channel.com/viewth ... &extra=page%3D2

:smile_o08: :smile_o08: :smile_o08:

放心啦
我都唔理佢地既,大家有大家玩既野
D ching

我都唔想再嘈落去,再嘈都無意思
太野蠻:smile_34:

引用:
原帖由 你老豆生花柳 於 2009-7-30 08:45 PM 發表 查看引用來源
你同佢地講依d....一d意義都冇嫁...慳番啖氣啦

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-30 07:08 PM 發表 查看引用來源

不過條友既態度好似靚女一定係比人收養既!! 好剋我憎!! :smile_o02: :smile_o02:

不過另一角度睇!! 佢食唔到葡萄就話葡萄酸!!:smile_o11: :smile_o11:
同依d人勞氣係冇意思的...得把口.....唔好同佢一般見識啦

引用:
原帖由 你老豆生花柳 於 2009-7-30 08:45 PM 發表 查看引用來源
又係吵緊叫雞有理吸毒有罪呀??:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆