上一頁下一頁
發新話題

在暴風雨中的一天

收藏  |  訂閱
422  14.5k

引用:
原帖由 龍星座‧紫龍 於 2009-7-12 02:46 PM 發表 查看引用來源
唔開心!
所以貢耐先返!:smile_45::smile_45::smile_45:
咩樹....不開心:smile_35:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-7-12 02:47 PM 發表 查看引用來源

咩樹....不開心:smile_35:
尋晚有個DJ幫手抆開隻雞,
自己清埋隻雞,
俾錢戈個及好多人客都冇得食,
我問佢做咩唔使拎俾人客食,
重俾佢寸話關我撚事!
:smile_45::smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 龍星座‧紫龍 於 2009-7-12 02:53 PM 發表 查看引用來源
尋晚有個DJ幫手抆開隻雞,
自己清埋隻雞,
俾錢戈個及好多人客都冇得食,
我問佢做咩唔使拎俾人客食,
重俾佢寸話關我撚事!:smile_45::smile_45::smile_45:
邊個DJ ????:smile_22:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-7-12 02:55 PM 發表 查看引用來源

邊個DJ ????:smile_22:
你話我應唔應該屌返佢先?
冇哂規矩!:smile_22::smile_22::smile_22:

引用:
原帖由 龍星座‧紫龍 於 2009-7-12 02:57 PM 發表 查看引用來源
你話我應唔應該屌返佢先?
冇哂規矩!:smile_22::smile_22::smile_22:
應該.....:smile_22:
我幫你教一教她.....邊倫個

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-7-12 02:58 PM 發表 查看引用來源

應該.....:smile_22:
我幫你教一教她.....邊倫個
唔該哂!:smile_40::smile_40::smile_40:
你條女!

引用:
原帖由 龍星座‧紫龍 於 2009-7-12 03:03 PM 發表 查看引用來源
唔該哂!:smile_40::smile_40::smile_40:
你條女!
貢我跟你聲唔好意思.....先
她不是我條女:smile_38:
你唔一早同我講:smile_22:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-7-12 03:09 PM 發表 查看引用來源

貢我跟你聲唔好意思.....先
她不是我條女:smile_38:
你唔一早同我講:smile_22:
意、識、形、態上都好難話唔係!:smile_40:
所以後尾都冇癮,
索性訓覺!:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 龍星座‧紫龍 於 2009-7-12 03:15 PM 發表 查看引用來源
意、識、形、態上都好難話唔係!:smile_40:
所以後尾都冇癮,
索性訓覺!:smile_30::smile_30::smile_30:
不過我都覺她有時都幾過份....:smile_39:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-7-12 03:20 PM 發表 查看引用來源

不過我都覺她有時都幾過份....:smile_39:
都係D人疼壞哂!
不過都係睇個人典,
以前306,168,260絕冇呢D事發生!:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆