上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part10

收藏  |  訂閱
1.5k  34.4k

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-3 10:42 PM 發表 查看引用來源

我會影相相俾你睇:smile_13:
好呀:smile_40: ~~~
對你地所食 geh 晚餐最有興趣~~:smile_40:

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-7-3 10:57 PM 發表 查看引用來源

朋友,冷靜啊
追女仔真係好痛苦,要厚面皮之餘,重成日比人話
我實在被拒絕左好多次,明白老兄你ga苦況
各位朋友比少少同情我地得麻?
老兄...多謝你...我地一見如故...你去過未呀?...如果有機會搵你一齊去...等我冇咁驚...^^

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-3 10:54 PM 發表 查看引用來源

你去OP?
Kenny又造要去夏水禮bo~
不過我冇咩interest, 而且又加價:smile_13:
夏水禮係咩,其實我唔知:smile_13: :smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-7-3 10:57 PM 發表 查看引用來源

朋友,冷靜啊
追女仔真係好痛苦,要厚面皮之餘,重成日比人話
我實在被拒絕左好多次,明白老兄你ga苦況
各位朋友比少少同情我地得麻?
果重點係,無期望唔會失望:smile_27: 唔好期望太高,緣份到自然會發展:smile_13:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-3 11:01 PM 發表 查看引用來源

好呀:smile_40: ~~~
對你地所食 geh 晚餐最有興趣~~:smile_40:
為左妳,我提自己影左先食:smile_15:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-3 11:03 PM 發表 查看引用來源

果重點係,無期望唔會失望:smile_27: 唔好期望太高,緣份到自然會發展:smile_13:
講得對喎...老友...

明天墨魚朋友注意,6:30係西貢碼頭,彧5:30係坑口mtr集合,(我+小win)係坑口坐小巴,
大家可以彩虹坐小巴去都得
任何問題call我or小win, 齊人先上船,暫時13-14人

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-3 10:12 PM 發表 查看引用來源

見你真人都睇唔出你講野咁直...:smile_o08: .
(haha~唔知你知唔知我係邊個呢其實... )
你見過你一面...靚女點會唔記得呀..
.不過冇問你叫咩名...

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-3 23:01 發表 查看引用來源

夏水禮係咩,其實我唔知:smile_13: :smile_44: :smile_30:
玩水only, 詳情我都唔太清楚, 但我唔會鍾意去到咁遠玩水整到濕晒囉:smile_30:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-3 23:06 發表 查看引用來源
明天墨魚朋友注意,6:30係西貢碼頭,彧5:30係坑口mtr集合,(我+小win)係坑口坐小巴,
大家可以彩虹坐小巴去都得
任何問題call我or小win, 齊人先上船,暫 ...
坑口係坐巴士架, 彩虹就係小巴:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆