上一頁下一頁
發新話題

實踐了就不能回頭🤔

收藏  |  訂閱
3.2k  187.4k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-3-27 06:41 發表 查看引用來源

早呀, 個 file c 亨你搞到冇呢 ?
吾識搞😂😂😂

各位大大早晨!
🙂🙂🙂

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2020-3-27 07:40 發表 查看引用來源
各位大大早晨!
🙂🙂🙂
早晨巴倫兄,仲末有活動咩😜😜

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-3-27 00:33 發表 查看引用來源

好耳力, 未退化的年青人....
講多啲詳情啦,
3p, 4p?
同房交換?

引用:
原帖由 花尾仔 於 2020-3-27 07:34 發表 查看引用來源
吾識搞😂😂😂
條 link 入左去見到呢個畫面按下載, 得到 file 後再解壓 rar 就聽得

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-3-27 07:55 發表 查看引用來源

條 link 入左去見到呢個畫面按下載, 得到 file 後再解壓 rar 就聽得

手機吾同又下载完開吾到

附件

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2020-3-27 07:53 發表 查看引用來源

講多啲詳情啦,
3p, 4p?
同房交換?
同個台灣朋友, 詳情大概係兩對大叔大嬸晌個大浴室各自執緊自己另一半, 原先諗住開機拍低孖老虎嘅四仔, 點知佢地唔願走, 拍片變錄音, 至於幾多 p /交換呢 d 係唔會玩, 玩些少性遊戲俾對方見到啪啪係大家最大底線, 但對大家已經好刺激 ..

引用:
原帖由 花尾仔 於 2020-3-27 08:07 發表 查看引用來源
手機吾同又下载完開吾到
下載左要解壓, 搵解壓 rar apps,  之後進行解壓 (要輸入密碼), 出嚟個 mp3 檔先聽得.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-3-27 08:18 發表 查看引用來源

同個台灣朋友, 詳情大概係兩對大叔大嬸晌個大浴室各自執緊自己另一半, 原先諗住開機拍低孖老虎嘅四仔, 點知佢地唔願走, 拍片變錄音, 至於幾多 p /交換呢 d 係唔會玩, 玩些少性遊戲俾對方見到啪啪係大家最大底線,  ...
嘩嘩嘩👍

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2020-3-27 08:31 發表 查看引用來源
嘩嘩嘩👍
嘩乜春 ?  比起巴卵 c 亨你嘅濕濕碎....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆