上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

引用:
原帖由 鈞叔 於 2017-5-30 02:33 PM 發表 查看引用來源
本來改唔改標題,贏輸幾多關我鳥事!
但你作出此等言論又真係關我鳥事。(你仲記得幫我含過)

不過下次幫我品蕭時記住除低副假牙,會舒服好多架!:071:
世上那有麻甩佬喜歡叫麻甩佬幫佢含, 梗係揾條女去含, 難明, 唔通剛剛放出黎歡, 係裡面習慣左.

呢條棍縮, 被人點定死穴, 被人激一激, 唔係鋒芒畢露, 係原形畢露, 粗口爛舌叫係幫佢含. 如果有本事, 就唔晒叫, 別人會自動幫手啦! 又一個假道學怪.

係友台有條後生仔, 得名師指點,即時係網上評馬, 論馬, 即時引來大批馬友入帖互動, 你一句時,佢一句, 不知幾生動, 如果學似那條棍縮只談鬼與神, 會否有咁多人互動. 應係好難. 係賽馬天地梗係要討論賽馬才對, 如不談馬應移步到吹水天地.

你梗係想老舉啦,可惜老而難舉!

三番四次干預別人要改標題, 現時又話唔關佢甚麼事, 又叫人幫佢含. 我係網上AV片看過千幾二千套, 都無一套係麻甩佬同麻甩佬含. 呢條棍已縮, 又點樣叫人幫佢含. 怪雞.

引用:
原帖由 鈞叔 於 2017-5-30 02:33 PM 發表 查看引用來源
本來改唔改標題,贏輸幾多關我鳥事!
但你作出此等言論又真係關我鳥事。(你仲記得幫我含過)

不過下次幫我品蕭時記住除低副假牙,會舒服好多架!:071:
亞鈞, 你話免費幫我含我都會覺得反胃.

第一次見阿拉騎王有2.5倍!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-30 05:10 PM 發表 查看引用來源
第一次見阿拉騎王有2.5倍!

隻云呢娜啲位置飛又奇奇怪怪,反而頭埸好似無得輸咁款

引用:
原帖由 吳秋月 於 2017-5-30 05:12 PM 發表 查看引用來源

隻云呢娜啲位置飛又奇奇怪怪,反而頭埸好似無得輸咁款
佢同寒涼合作几好!但怕阿拉全晩遊河!

吹簫三件!雪糕已加分加到近三季半新高!馬克斯会長弱泥、寧搏第3隻好分!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-30 05:19 PM 發表 查看引用來源

佢同寒涼合作几好!但怕阿拉全晩遊河!
依家阿拉除左魔菜無假攤,最近D夜賽都古靈精怪。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆