上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.2k

尋晚d波咁正路...今朝見到都好驚今朝d波會爆到九彩..

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-7 08:00 發表
尋晚訓左特林同史達都w埋:071:
你就訓得爽啦,尋晚剩好少巴打打氣,特林素係打氣打到92分鐘先入波,巴素利一直輸緊,去到7x分鐘先追和,85分鐘先領先,叫到我聲都沙晒....:029:

引用:
原帖由 loeddie 於 2008-8-7 07:58 AM 發表

恭喜...:098:
琴晚好彩真係乜都唔搞,唔係就可能跌番d出去

尾關法仔上呀

回覆 #1757 2倍小朋友 的帖子

你小心d榜頭對榜尾呀:034:

甘美半單刀都唔入 :046: :046: :046: 殺你老豆嫁

回覆 #1784 cocu6226 的帖子

落左注 :029: :029: 所以超擔心ing

回覆 #1782 loeddie 的帖子

辛苦哂巴打:036:

引用:
原帖由 loeddie 於 2008-8-7 08:02 AM 發表

你就訓得爽啦,尋晚剩好少巴打打氣,特林素係打氣打到92分鐘先入波,叫到我聲都沙晒....:029:
琴晚特林唔win我就真係揸兜,响屋企發功發到虛脫:030:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-7 08:02 發表

琴晚好彩真係乜都唔搞,唔係就可能跌番d出去

尾關法仔上呀
你叻囉,我早場d垃圾波輸成千八銀,夜晚大陳打long d落黎小Q我...都唔知幾慘....:029:

6583 06-AUG-2008
16:06   過關 讓球
3X4 星期三 4 橫濱水手 (主) 對 大阪飛腳 (客)
主 [0] @ 1.92
星期三 19 戈亞斯 (主) 對 法林明高 (客)
主 [0/-0.5] @ 1.93
星期三 7 洛辛堡 (主) 對 史達比克 (客)
主 [0/-0.5] @ 1.94

終於輸錢啦我:029: :029:
法林仔 贏我先保翻少少本。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆