上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  43.9k

引用:
原帖由 fcckfcck 於 2008-3-11 13:04 發表
差不多都係QQ個類野,不過有房間玩,睇下D人視頻,有d女女跳舞都幾過癮,http://download.51uc.com/big5/
睇過亦 download 佐...奥運跳舞嗰啲幾嘔血吓~~:smile_27: :smile_27:

回覆 #1781 ox9 的帖子

反正反使錢,睇下都好喇,有時有d女女跳得好sex架

師兄不如打正招牌晌QQ開個<群>啦...
或者响QQ空間開個club...都好

引用:
原帖由 fcckfcck 於 2008-3-13 12:26 發表
反正反使錢,睇下都好喇,有時有d女女跳得好sex架
都係嗰啲野,暫時放埋一邊先...anyway,謝謝你的介紹~

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-3-14 00:23 發表
師兄不如打正招牌晌QQ開個<群>啦...
或者响QQ空間開個club...都好
玩QQ其本上是你和她的"單挑"對方的(當然同一時期可能不止一個)...純我自己而言,開佐一個群都貪新鲜試下,但久而久之,已不用了,因為請自問一句,我會著重 kill 緊既"女",唔係"佬"~~:smile_30: :smile_30:

都係有道理嘅師兄...ok...盡快出多的good report 同大家分享...

回覆 #1785 ox9 的帖子

現在玩QQ都玩到好悶了﹐可以扑既大把﹐只系無時間返黎﹗
重有阿二要找人結婚﹐搞到我都無乜心機了。

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-3-14 04:50 發表
都係有道理嘅師兄...ok...盡快出多的good report 同大家分享...
純個人意見而已...咁你得閒既話,就出啲好既差既泥分享~

引用:
原帖由 wataru 於 2008-3-14 04:55 發表
現在玩QQ都玩到好悶了﹐可以扑既大把﹐只系無時間返黎﹗
重有阿二要找人結婚﹐搞到我都無乜心機了。
我冇你咁大把,現可扑的only 2件...都係冇時間嗰隻

阿ニ依啲,只可講句,係你既就係你既,執著令到自己唔開心,都係無謂的...

回覆 #1789 ox9 的帖子

我知道﹐亞JackySam都系甘同我講﹕不要想太多了﹐感情這東西強求沒幸福,就當緣份完了吧﹗
我現在都想通了﹐都放手了﹐所有都系藏在心裡面最深處了。唯有祝她幸福快樂﹗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆