上一頁下一頁
發新話題

高傲大小姐的羞恥一面.更新P21,P58,P105 (3NOV新頁)

收藏  |  訂閱
2.7k  99.3k

引用:
原帖由 pigred02 於 2017-11-15 02:38 PM 發表 查看引用來源

跟住之後大小姐一上o黎就話,你兩個係到講乜:smile_30:
我和你是講正事(性事) 大小姐已經玩過前後入啦 但係個囗未有啜啜炸 唔係就一個身體感受三枝 jj 爽死她😘

引用:
原帖由 pigred02 於 2017-11-15 02:38 PM 發表 查看引用來源

跟住之後大小姐一上o黎就話,你兩個係到講乜:smile_30:
你們留意pm 我找到片給你們看

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-11-15 03:25 PM 發表 查看引用來源

我和你是講正事(性事) 大小姐已經玩過前後入啦 但係個囗未有啜啜炸 唔係就一個身體感受三枝 jj 爽死她😘
前口,同後口各一枝正貨~之後另一個口用假貨?

引用:
原帖由 pigred02 於 2017-11-15 03:28 PM 發表 查看引用來源

前口,同後口各一枝正貨~之後另一個口用假貨?
上囗真假貨一起用 令大小姐很忙碌。。。下方是大小姐比人正三文治。。。又是勁忙碌吸取jj 的硬硬度

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-11-15 03:41 PM 發表 查看引用來源

上囗真假貨一起用 令大小姐很忙碌。。。下方是大小姐比人正三文治。。。又是勁忙碌吸取jj 的硬硬度
大小姐病完~咁樣應該會好enjoy掛~

好返哂先同你地傾咸濕了~

呢兩日傾下無聊閒計喇~

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-15 03:45 PM 發表 查看引用來源

呢兩日傾下無聊閒計喇~
好呀~咁到時會好咸~haha
唔知到時有冇私家o野睇呢~

今日有冇乖乖食藥先?會唔會食完藥到依家又呆呆地?

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-15 03:45 PM 發表 查看引用來源

呢兩日傾下無聊閒計喇~
不談咸嘢大小姐也不出現??? 下週再度寒冷你小心D啦⛄⛄⛄

大小姐呆坐電腦面前,個腦不停發淫夢

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-11-15 04:00 PM 發表 查看引用來源

不談咸嘢大小姐也不出現??? 下週再度寒冷你小心D啦⛄⛄⛄
其實係今個weekend~一次過跌最多10度~
你岩岩病好~份外小心~
不過真係見凍~可以比d 溫暖你:smile_13::smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆