上一頁下一頁
發新話題

Erica又番嚟,遊戲玩完又再玩, P115

收藏  |  訂閱
1.9k  213.2k

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-8-22 11:11 PM 發表 查看引用來源
hello, everybody, 你地好,今早過得點呀…

歡樂時光有嚟啦。。。呢家就等我歡樂小姐派彩先。。。。
nice you back
我應該唔中,但都希望各幸運兒enjoy

引用:
原帖由 kissss_erica 於 22-8-2016 11:11 PM 發表 查看引用來源
hello, everybody, 你地好,今日開心嗎…

歡樂時光有嚟啦。。。呢家就等我歡樂小姐派彩先。。。。
其實呢題真係一年級問題,我嘅問題係講陽痿,點都關條撚事嘅:smile_o01:。。

所以呢。。答案就如大家講嘅一樣,"無撚用"

答中嘅baby, 我好快就會派性旦禮物俾大家。。但由於大多人答中,要等等。。:smile_15:

另外,點都要講多句,多謝大家同我玩呢個遊戲幾次。又係廣告時段,新的文將會下次post啦,大家繼續support啦!:smile_35:

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-8-22 11:16 PM 發表 查看引用來源

其實呢題真係一年級問題,我嘅問題係講陽痿,點都關條撚事嘅:smile_o01:。。

答中嘅baby, 我好快就會派性旦禮物俾大家。。但由於大多人答中,要等等。 ...
明白的,總之我答多一次啦,miss咗添

係呢,樓主今日過得好嗎?

引用:
原帖由 pc6983 於 22-8-2016 11:20 PM 發表 查看引用來源

明白的,總之我答多一次啦,miss咗添

係呢,樓主今日過得好嗎?
師兄,錫晒你! 今晚又要ot, 剛剛番到屋企,當然講11點派彩就點都要上嚟坐陣。

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-8-22 11:16 PM 發表 查看引用來源

答中嘅baby, 我好快就會派性旦禮物俾大家。。但由於大多人答中,要等等。 ...
我中左呀HAHA

期待下次的遊戲 and 希望中到獎laaa

辛苦你, OT完仲要派彩
早d 休息laa

引用:
原帖由 jackso0826 於 22-8-2016 11:25 PM 發表 查看引用來源

我中左呀HAHA
我覺得若果你吾中嘅話,我只可以同你講句無撚用囉。

引用:
原帖由 S_BALL 於 22-8-2016 11:27 PM 發表 查看引用來源
期待下次的遊戲 and 希望中到獎laaa

辛苦你, OT完仲要派彩
早d 休息laa
ok啦…同你地傾計都好開心

Erica 好想大大力suck your nipple同搓你對令波 :smile_22:

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-8-22 11:31 PM 發表 查看引用來源

ok啦…同你地傾計都好開心
開心未幾好,開開心心又一日嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆