上一頁下一頁
發新話題

只此一post !!!~(page 129 , #1934, 不是update) ^.^

收藏  |  訂閱
2.0k  72.8k

喂喂喂.........唔該繼續

又推post!

嗱!借阿妹你處發表些少嘢,冇格,呢度受歡迎嘛!我成日都話引版係多野睇,又多野傾,版主又自由,正吖。
不過咁,你地話我講野串串貢,我認架,因為我想呢度啲文章有改善進步啩,我唔係要挑戰版主;或挑釁任何人;講真,喺引版我有好多人會專重,因為佢地真係用心去表達佢地引人入性的一面,而唔係求撚奇奇寫d乜撚幫人含,老強,或屌c眼咁。喂!我地唔係傻仔傻 男女,你寫我就會信咩!?人地話你假你又唔撚老泥!你若果想寫,好呀,去情色文學囉。嗰度係比d老作嘅。重有呀,咁受唔到人批評,代表你個人偏激,唔肯進步,講真,我講呢番話等如塞錢入你袋咋。又唔見我串BB, Kathy, Winnie and Blondie!? 睇到嘅話唔洗對號入座。我只係想引版進步啫. That's it!

推下b女個post~~~~閃:smile_35:

引用:
原帖由 栗田 於 2010-12-9 09:30 PM 發表 查看引用來源
嗱!借阿妹你處發表些少嘢,冇格,呢度受歡迎嘛!我成日都話引版係多野睇,又多野傾,版主又自由,正吖。
不過咁,你地話我講野串串貢,我認架,因為我想呢度啲文章有改善進步啩,我 ...
情色文學岩你啦,過主啦:smile_30:

bbbbbbb~~~

推返你個post上來~~~

多d人睇~~:smile_o01:

引用:
原帖由 chunchun223 於 2010-12-9 11:25 PM 發表 查看引用來源
bbbbbbb~~~

再推呀.....

引用:
原帖由 chunchun223 於 2010-12-9 23:25 發表 查看引用來源
bbbbbbb~~~

龜妹    :smile_o09: :smile_o09:

引用:
原帖由 無政府118 於 2010-12-9 17:39 發表 查看引用來源
喂喂喂.........唔該繼續
no more update before end of this month  :smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 6so1di 於 2010-12-9 11:43 發表 查看引用來源

我好細個架咋.. 我諗你都應該係好細....
我想唔認口臭都唔得, 臭得太自然, 忍唔住又會發作...... :smile_19:
夢遊仙境? 我都有想我某日會發現自己原來只係夢遊仙境
忽然間一覺醒來發現原來之前乜都係假既... ...
呢個cm  我明天再回 ~~~  :smile_o05: :smile_o05:

今晚very busy ~~  :smile_o02: :smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆