上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.2k  45.9k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-27 04:54 PM 發表 查看引用來源

我琴日剪左啦...好準確架啦...係差唔多有廁紙筒呀...:smile_o05: 你唔係冇呀?:smile_o01:
做人要老實,千奇咪自認係大賊:smile_54:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-27 04:54 PM 發表 查看引用來源

圓周...:smile_o14: 5.5CM...:smile_o08:
即係直徑得1.6cm?:smile_o14:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-27 05:00 PM 發表 查看引用來源
企係唔係老煎?
不是:smile_39:

引用:
原帖由 今日演左未 於 2010-8-27 05:01 PM 發表 查看引用來源

地勤返工包埋呢d工作範圍???????????????????????????????????
輔助飛機升降...添加燃料...排放癈氣:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-27 05:02 PM 發表 查看引用來源

佢自己係度玩~~禾見到企係咁~~咪同老師講囉~~:smile_o14:
佢打飛機關你鬼事咩...你驚中流彈呀?:smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-27 05:05 PM 發表 查看引用來源
人地屋企個廁紙筒幼d唔得咩:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-27 04:59 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08: 禾不敢相信~~禾未扯都唔止兩吋啦~~
係真事......得2吋重出去推油:smile_04:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-27 05:03 PM 發表 查看引用來源

好忙呀今日..PK...邊似你甘得閒呀:smile_o04:
我好忙架...忙於約定朋友月頭再北伐...:smile_o01:

引用:
原帖由 今日演左未 於 2010-8-27 04:55 PM 發表 查看引用來源

戰前玩筆友........:smile_29:
:smile_o14: 呢家嘢~~禾聽過~~不過未玩過添~:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-27 05:05 PM 發表 查看引用來源
真係架...一塊指甲有幾大...:smile_o08: 洗唔洗影張相/開CAM比你過過目呀?:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆