上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  162.3k

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-21 22:06 發表 查看引用來源
能够知道我家地址的人真的不多呢。。。我闺蜜,好朋友,家人吧 到底是谁呢。。。
小葵, 請看PM😏😏

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-21 22:05 發表 查看引用來源
我不知道那是什么东东
象拔蚌嗎? 就是一種貝類海鮮 長相有點嚇人但挺好吃的
做刺身的話那個肉有點脆脆 買到比較小的可以爆炒 加點老公最愛的蒜泥辣椒等調味然後用來下酒也很好吃
就是清洗的時候比較不好弄 那個畫面有點像男生興奮的時候
但不處理也不行啊 畢竟是海產 一個是貝類一個是螃蟹 沒清乾淨就吃下去很危險

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-22 06:06 發表 查看引用來源

做刺身的話那個肉有點脆脆 買到比較小的可以爆炒 加點老公最愛的蒜泥辣椒等調味然後用來下酒也很好吃
就是清洗的時候比較不好弄 那個畫面有點像男生興奮的時 ...
K姐原來係廚藝高手!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-22 07:00 發表 查看引用來源
K姐原來係廚藝高手!😉
老K 係模範人妻, 你唔係唔知嘛

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-21 21:53 發表 查看引用來源
虽然说不浪费是一种美德,但是如果是以追求我为前提,送我这样的花,well。。。不是我物质,是你配不上
慘啦, 連本宮都睇唔出札花有咩問題
因為氣球? 太俗氣? 花本身驟眼睇落唔錯吧, 粉紅玫瑰比紅玫瑰靚囉

本宮太耐冇收過花啦, 不過男人送花呢樣野真係唔好有太高要求, 因為絕大部份其實都唔識揀

引用:
原帖由 kimlo0816 於 2023-11-22 00:03 發表 查看引用來源

小葵, 請看PM😏😏
哇~~谢谢你 你怎么知道的?

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-22 06:06 發表 查看引用來源

就是清洗的時候比較不好弄 那個畫面有點像男生興奮的時 ...
我比较少吃贝类海鲜,所以不是很清楚他们的名字哦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-22 07:22 發表 查看引用來源

慘啦, 連本宮都睇唔出札花有咩問題
因為氣球? 太俗氣? 花本身驟眼睇落唔錯吧, 粉紅玫瑰比紅玫瑰靚囉

本宮太耐冇收過花啦, 不過男人送花呢樣野真係唔好有太高要求, 因為絕大部份其實都唔識揀 ...
姐姐你误会了,花是没问题的哦
我说的是“宴會拾起組合出來” 之后再拿来送我,那就很有问题了

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-22 07:37 發表 查看引用來源
姐姐你误会了,花是没问题的哦
我说的是“宴會拾起組合出來” 之后再拿来送我,那就很有问题了
啊哈哈哈哈~~ 理解錯o左
唔通師兄睇到d 我地睇唔到o既線索? 知道係咩人送啦咩?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-22 07:33 發表 查看引用來源
我比较少吃贝类海鲜,所以不是很清楚他们的名字哦
hmmm... 各有所好
但如果講 "海鮮" 或者 "seafood", 我第一聯想到o既一定係有殼o既o野囉
魚我都食, 但有殼o既物體例如蝦, 蟹, 貝類先覺得係真正o既海鮮
一大盤擺上枱好有氣氛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆