上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

吾知有意定巧合、東方侏儒有兩隻編系5口孖宝!即5搭6埸!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-30 12:23 PM 發表 查看引用來源

老劍, 唔係你捐出八雞屎, 我都唔知有現金券代替香油這回事. 所以做得住, 原來都係要靠現金券, 即CASH.
睇見呢張香油告示, 認真頭都痛, 又怕被人盜, 不如比個馬會戶口等那些有心人入便更加方便.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-30 01:00 PM 發表 查看引用來源

睇見呢張香油告示, 認真頭都痛, 又怕被人盜, 不如比個馬會戶口等那些有心人入便更加方便.
佢每次賽事實有得供奉、因為各解各法、梗有人中、中个D定会捐多少!

老劍, 我現在才明日那條粉腸三番四次要你改標題, 因為你既貼士準到無倫, 重比佢個偶像勁出好多, 用心良苦. 請問你既馬會戶口是甚麼號碼架? 多多益善, 少少無拘, 收到善款後, 轉寄入無國界醫生戶口, 又有收據, 又可以做善事, 何樂而不為.

做麻甩佬一世人最怕是甚麼, 除錢之外, 最怕係條女話: 阿叔, 你好唔掂喎! 就係棍縮, 所以唔好改壞個名.

呢啲收現金卷好過收錢,稅都吾使報
出d無陵兩可既符文,自己解中就收錢,吾中就自己解錯
香油錢,供奉的是那個神?
是否馬神,拨馬瘟孫悟空。
劍兄都可改叫劍神
開間廟放個香油箱
到時必定燈火香盛

本來改唔改標題,贏輸幾多關我鳥事!
但你作出此等言論又真係關我鳥事。(你仲記得幫我含過)

不過下次幫我品蕭時記住除低副假牙,會舒服好多架!:071:

其實辦者在商言商, 叫人添香油, 賽錢, 無可厚非,  因要開支. 最弊就係那些心懷不軌既信徒, 以辦報商之名來招搖過市, 實在要不得架!
佛學者係導人向善, 唔會導人賭博, 除非係假道學者才會.

羊兄:請問今次隻金地可唔可以win多1次?

引用:
原帖由 鈞叔 於 2017-5-30 02:33 PM 發表 查看引用來源

你梗係屎窟好痕架! 落難兄弟.

引用:
原帖由 鈞叔 於 2017-5-30 02:33 PM 發表 查看引用來源

你個名都叫棍縮, 又點好意思叫你幫你含呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆