上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#15 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  38.9k

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-22 01:50 PM 發表 查看引用來源

我啱啊!我超喜歡成熟女人,況且呢個舖內,應該無咩人大過我。😂😂😂
咁仲唔出招,嗱Van師姐,等住接Sam師兄招呀吓。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-6-22 12:58 PM 發表 查看引用來源

:smile_o16:
我唔啱呢款㗎,因為咀細,所以都係用飲管飲多。

講起飲管,聽講最近電出現一個廣告,係關於飲管㗎,唔知大家有無睇過呢?
Sam隊長,用一扎飲管來形容你就差唔多。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-6-22 11:03 AM 發表 查看引用來源

你上次張相明明好fit㗎,唔好扮肥喎
早兩日先俾細女講:爸爸你個肚腩好好攬.
我無言................

引用:
原帖由 doubling 於 2017-6-22 10:56 AM 發表 查看引用來源

乜攪到游水gathering咁誇張?
叫你太太著得sexy d....大家就會將重點轉移
再唔係你要學下許志安咁⋯係大鵰⋯咁目光又轉移左⋯睇唔到你對上既肉
至於PM.....雖則你咁有禮貌⋯不過遮肥肉同PM ...
我太太佢唔得閒,而且寫明一位小朋友一個家長.
所以今次會係我去.
如果妳問我有無幻想其他小朋友會係人妻去,我好老實答妳我係有既.
但我更想像到現實會係........D公公婆婆同個小朋友一齊囉.............:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-6-22 01:44 PM 發表 查看引用來源

費事我呢d老女人悶親你呀
估唔到你咁原來顧及我感受,驚我悶。我覺得,我地既距離又拉近左啦~

悶親都係親。來,親一個先~

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-22 01:54 PM 發表 查看引用來源

我猜估JJ口技不差啊!XD
Sam隊長你呢?聽講你係維也納音樂學院口琴系榮譽畢業生喎。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-22 12:45 PM 發表 查看引用來源

唉...咪聽啲女人亂點啦!佢哋最喜歡話唔好..唔好..,但心裡面就諗唔好(咁細力)..唔好(咁細力)。
老師,咁如果女仔明言:大力D,大力D呢?佢心底諗緊咩架?

有次個女仔叫我快D快D,我真係快到射左,但佢又好激氣喎,點解呢老師?

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-22 01:54 PM 發表 查看引用來源

我猜估JJ口技不差啊!XD
你又知JJ師姐口技好
唔通.......

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-22 02:36 PM 發表 查看引用來源

Sam隊長你呢?聽講你係維也納音樂學院口琴系榮譽畢業生喎。
型爸你係唔係講緊,20年前左手鐘意撚雀,右手鐘意吹簫果位簫幫系畢業生啊?
乜原來佢係SAM師兄咩?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-6-22 02:42 PM 發表 查看引用來源

型爸你係唔係講緊,20年前左手鐘意撚雀,右手鐘意吹簫果位簫幫系畢業生啊?
乜原來佢係SAM師兄咩?
咁高難度?我就未聽過呢個典故,師兄咁有心得,那就煩請示範一下。XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆