上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  36.2k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-17 11:30 AM 發表 查看引用來源

唔關係嘅,既然師兄一路無用開,問題不大,一於襯仲係復活節,今晚就......
HAHA......唔係無用開,我意思係無機會用.既然無機會用,咪無用囉........HAHA
正如sam師兄講,有左小朋友,注意力係會分散,我可以理解既.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-17 11:38 AM 發表 查看引用來源

HAHA,我都鐘意,即我身體俾我知,我係做緊運動,只係.......真係全身都係汗水,同之前游水感覺又好唔同.
咁2樣我都鐘意.
游水近年我已好少,但相信今年應該會游多啲,跑完步滿臉汗水的時候,我喜歡任佢流唔抹,然後坐下來喘住氣,想下東想下西咁,哈哈!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-17 11:41 AM 發表 查看引用來源

HAHA......唔係無用開,我意思係無機會用.既然無機會用,咪無用囉........HAHA
正如sam師兄講,有左小朋友,注意力係會分散,我可以理解既.
我是過來人當然知道啦!師兄,只要你們之間有愛長存,相信你們必定會重拾當初談戀愛時的滋味。

流汗,係,超正感覺.尋日跑到太大汗,除左黎跑,點知對面即時有4個著住compression tight既女仔跑過黎,我當堂有D老尷.

HAHA,對於同另一半,放心,我都會係順其自然.當然,平時既功夫又唔少得都會keep住做既.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-17 11:06 AM 發表 查看引用來源
呢2日天氣好正,小弟繼澳門之旅回完氣之後都跑返步.
我估放假加天氣好,條街真係多左好多人跑.
真係無得頂,唯一問題係.......我超大汗,成件衫都濕晒.
今日天氣真好。

不過戶外活動要飲夠水。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-17 11:59 AM 發表 查看引用來源
流汗,係,超正感覺.尋日跑到太大汗,除左黎跑,點知對面即時有4個著住compression tight既女仔跑過黎,我當堂有D老尷.

HAHA,對於同另一半,放心,我都會係順其自然.當然,平時既功夫又唔少得都會keep住做既.
跑步咁好風光?

我諗住去游下水先… 哈哈。

今日天氣好到加零一!
曬到呢!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-17 12:39 PM 發表 查看引用來源
今日天氣好到加零一!
曬到呢!
係啦。昨晚仲趁機洗疏化套,今日攞去曬正。哈哈。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-17 12:33 PM 發表 查看引用來源

今日天氣真好。

不過戶外活動要飲夠水。
千個太陽😁😁😁

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-17 12:37 PM 發表 查看引用來源

跑步咁好風光?

我諗住去游下水先… 哈哈。
Good idea!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆