上一頁下一頁
發新話題

尋晚老友屋企(2) 177群p 144揸奶119 101 84 78 70,62,56 54 53 45 40 37 32

收藏  |  訂閱
3.0k  577.9k

幾時出埋下文丫

引用:
原帖由 ken771219hk 於 2017-3-9 10:36 PM 發表 查看引用來源
收到原圖~~阿嫂對奶大又滑~~夾腸應該好爽
輪流夾腸夾到波波軟

引用:
原帖由 SQ380 於 2017-3-10 12:30 AM 發表 查看引用來源
收到奶圖了,好想做番BB
做番bb只可以啜奶,玩唔到其他野架

引用:
原帖由 tatata20 於 2017-3-10 12:43 AM 發表 查看引用來源
你地班兄弟係咪拉起咗阿嫂條under啊?
點解咁講呢?阿嫂自己拉開架

引用:
原帖由 poiujkl 於 2017-3-10 12:50 AM 發表 查看引用來源
阿嫂對波真係冇得彈

下次等睇師兄你揸到佢噴奶
噴奶?睇文啦

引用:
原帖由 smallkit16 於 2017-3-10 01:01 AM 發表 查看引用來源
收到阿嫂對巨乳原圖,真係好正,好想放碌鳩落條动波罅到比佢夾爆,如果我响現場睇到,一樣會即場打J並且射落到巨乳到。
師兄想像得好,睇文就知

引用:
原帖由 smarble 於 2017-3-10 10:33 AM 發表 查看引用來源
收到大波波原圖,漲卜卜,正到爆
有無毛系相呀?

另外,你話有兄弟拔槍減壓?當住其他男人射埋?

應該好戲在後頭,第師兄你更新!
師兄估到d, 睇文啦

有無一齊上左阿嫂先
講黎聽下丫

知道各位巴打已經好心急,想知道下文係點,而家講埋落去。

阿嫂飲醉後,又露點,條底又濕。我地有兄弟終於忍唔住除左條褲露j打飛機。嘩,果下我真係有d嚇親。同班兄弟踢波游水,係更衣室換衫沖涼當眾露j好平常。但今次大家條j已經扯到硬曬,個個都好大膽圍住阿嫂面前摸自己條j, 依個場面我真係第一次見,好鬼淫蕩。

至於,阿嫂佢仍然係酒醉階段,有時語無倫次。正如大家所講,阿嫂生完之後,lin頭仍然咁靚,真係好想啜落去。加上,阿嫂依家谷緊奶,所以對波除左谷脹之外,我地都留意到阿嫂lin頭有時都會有奶流出黎,真係睇到條j仲扯多幾下。

阿嫂奶水仲好似愈流愈多,成個胸都濕曬,奶水仲開始一滴滴由lin沿住波邊慢慢跌落地,真係好刺激。

當然,大家兄弟都睇到已經不能自拔,差唔多個個都豁曬出去,不停摸自己條j。阿嫂d奶流得愈勁,大家打j就愈起勁。我望落去,大家已經被阿嫂咁淫蕩樣已經興奮到無言,條鳩已經硬到不得了。終於有人忍唔住要射啦,仲大膽到直接射左落阿嫂對波度啦。

當時,大家都飲到半醉半醒,已經唔黎咁多,跟住到將精液射到阿嫂對波度。而阿嫂見咁多精液係身上,都醉住對我地淫淫笑。

本來以為件事就咁完結,點知有兄弟話「阿嫂仲未酒醒,不如再繼續.....」

有興趣睇原圖,就係度直接留言啦,講多少少你對阿嫂點睇啦。

或者按「成為好友」同埋追蹤我,唔好再pm我啦,inbox爆曬就唔好啦。唔該。

我想睇成心口精既原圖

唔通之後你地開始攪佢
佢個淫娃扮醉
俾你地又摸又幫你地含
最尾仲插埋??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆