上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-4 06:58 AM 發表 查看引用來源

必勝必然在本土, 隠姓埋名屎窟高
三馬齊奔是最好, 卓悅有時好老套
攜手共創喜悅路, 你合我作好快無
樂善好施心有報, 塵完後個心安蓋
南鐵快車基建堤霸已起好, 隨時可以開快車.  
青年幹探見血不可靠!

冧極都唔明霸勝點解會拉到肥仔倉, 根本上大纜都扯唔埋, 可能都同大叔有關.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-4 10:00 AM 發表 查看引用來源
冧極都唔明霸勝點解會拉到肥仔倉, 根本上大纜都扯唔埋, 可能都同大叔有關.
呢隻想一出即勝!

老劍馬經-報名泥水篇3

霸王別姬多氣概
龍飛騰雲大舞台
修成正果大眾愛
超乎自然勢難再

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-4 02:11 PM 發表 查看引用來源
老劍馬經-報名泥水篇3

霸王別姬多氣概
龍飛騰雲大舞台
修成正果大眾愛
超乎自然勢難再
霸王別姬多氣概, 力拔山河夠霸氣
龍飛騰雲大舞台, 鬼拍後尾枕傷神
修成正果大眾愛,  收收埋埋大難成
超乎自然勢難再, 何老大個何小姐

人就是最現實的動物, 自從咸潘事件後, 東高孖寶有四口, 佔老高贏馬四分之一. 未有咸潘事後前只有一口孖寶食得出.

如果唔係佢老婆兩粒金星晚晚要摘, 怕姐佢都想上良才. 葉容關係兩難失.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-5 09:59 AM 發表 查看引用來源
如果唔係佢老婆兩粒金星晚晚要摘, 怕姐佢都想上良才. 葉容關係兩難失.
涼才如泥地真合机会大!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-5 12:24 PM 發表 查看引用來源

涼才如泥地真合机会大!
最弊就係良才同矮仔扯上莫大關係, 如果唔係條仆街都唔會走去試一課閘, 因為佢老婆單戀陳百長, 嘜野都話要長, 不要誤會, 唔係七頭, 係百強.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-5 01:10 PM 發表 查看引用來源

最弊就係良才同矮仔扯上莫大關係, 如果唔係條仆街都唔會走去試一課閘, 因為佢老婆單戀陳百長, 嘜野都話要長, 不要誤會, 唔係七頭, 係百強.
咁又系、兩隻比条PK試閘都第一!睇佢明天揀边隻!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆