上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

阿雄哥, 原來你同包公都扯上一點關係.

附件

我現時才發覺如果無左三國志出版, 那些扶乩佬同鸞生仔, 都唔會有甚麼扶咇可以寫, 唔係皇叔, 就係坤縮, 唔係劉備, 就係流野.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-29 09:12 AM 發表 查看引用來源
老劍馬經之二  霸王被困
話說項羽戰無不勝, 可說天下無敵, 係講那時代.  最後都要自刎烏江, 如果開戰係香江, 就唔會自刎. 其實佢幸運戰無不勝唔多唔少都要靠佢隻神駒, 叫烏騅, 所以死都要死係烏江, 呢位霸王認真好有 ...
力拔山兮氣蓋世,做得霸王一定好有性格, 唔通那條雞仔注大叔就會有性格, No Way.
時不利兮騅不逝。時不與牠, 幸運之神唔眷顧隻烏騅
騅不逝兮可柰何,馬不前, 上馬人老成持重,  唔會跌下馬, 可以奈他如何
虞兮虞兮柰若何?二手強頭上有隻虎,  問你怕唔怕?

8塊一份、我都有:071:

老羊、這份馬經中个几埸已經燒炮仗、我夠貼4匹中4重、好分過佢、三千三百几:096::096::071::071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-30 11:57 AM 發表 查看引用來源
老羊、這份馬經中个几埸已經燒炮仗、我夠貼4匹中4重、好分過佢、三千三百几:096::096::071::071:

老劍, 咁重本, 八雞屎都肯捐出黎, 認真夠義氣, 你唔係怕佢會收檔卦. 我只知道現時係免費, 又無收費, 除馬會資料足外, 只有有東方無窮人, 同埋佛祖肥佬黎外, 係雄霸賽馬資訊壇既兩大傳媒, 佛祖因要縮減皮費, 連鋸兩條名人, 因為人工係最高那兩位.

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-30 11:48 AM 發表 查看引用來源

11325751 11325752
老劍, 你辦馬經辦得咁出色, 不如去應徵去老總, 都好過那條齋主.

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-30 11:48 AM 發表 查看引用來源

11325751 11325752
老劍, 唔係你捐出八雞屎, 我都唔知有現金券代替香油這回事. 所以做得住, 原來都係要靠現金券, 即CASH.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-30 11:46 AM 發表 查看引用來源
呢隻好野都肯退出, 田太今次一定咪咪咀, 笑到出唔到聲.
係討論區有互動才可以過日晨, 如果自彈自又唱, 唔係被人爆樽係最慘, 係無人問津才是最無癮.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆