上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.8k

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-19 12:04 AM 發表 查看引用來源

吱人我都好在行..但打人我更在行:096:
咁大獲著定武裝去先得,我唔想完整行入去,成身lon 比人抬返出嚟><驚驚......

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-18 11:59 PM 發表 查看引用來源

我地有金鋼狼係度,你啲攻擊濕濕淬la,佢復原能力強,同佢有太金鐲包住,我驚你棚牙要報消>
我覺得我似果個哥哥多D,因為我D指甲都幾尖,就算剪左,都係岩岩好同指頭肉平排,所以成日抓到人。

而且我排牙都似哥哥多D

引用:
原帖由 celia8110 於 2009-5-19 12:01 AM 發表 查看引用來源
吱人我最在行~小狼好似怕吱架wo:071:
妳又點解會知既!!!!!!!

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-19 12:10 AM 發表 查看引用來源

咁大獲著定武裝去先得,我唔想完整行入去,成身lon 比人抬返出嚟>
嘻嘻:122: .... 唔同我坐就冇事啦~~
[到時可能得返我自己1個人坐:030: ]

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-19 12:01 AM 發表 查看引用來源

我諗起個套[小心有牙]:096:
抱起  唔緊要.. 都係你重JA MA :096:
但可唔可以唔好轉..我會嘔
我超怕吱.....:030:
只要重唔過140kg 我都抱得起~

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-19 12:12 AM 發表 查看引用來源

只要重唔過140kg 我都抱得起~
UM....咁可唔可以唔好轉:028:
[定係我增肥超過140KG會安全D:096: ]

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-19 12:12 AM 發表 查看引用來源

0個日有人"蚊"完我頭髮之後, 就俾我追住0黎"吱":096:  (p.s 除0左我髮型師之外, 唔鍾意俾人搞我0的頭髮!)

引用:

:071: :071: :071: 我都知你個死穴喎~~怕未~~:096:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-19 12:11 AM 發表 查看引用來源

我覺得我似果個哥哥多D,因為我D指甲都幾尖,就算剪左,都係岩岩好同指頭肉平排,所以成日抓到人。

而且我排牙都似哥哥多D
最衰我無佢咁多毛,唔係我都想做你細佬,拍返套国產金鋼狼,好過益鬼佬^^

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-19 12:04 AM 發表 查看引用來源

吱人我都好在行..但打人我更在行:096:
吱我先怕, 比人打我就唔多怕~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆