上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  35.1k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-14 01:13 PM 發表 查看引用來源

我一個人嘅時候,會求其食,又或者唔食㗎
我都係求其食,簡單快趣最緊要

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-14 10:31 AM 發表 查看引用來源
型爸師兄.得閒望下.
我今早跑左約3,4KM.
800米第一次4:30
第二次轉左平路3:54
第三次返多人既公園,就4:07
但心跳就高了,159,係唔係太高呢?
今早落雨,大家記得帶遮啊.
很好啊,繼續努力。心率顯示你仲有空間再去盡d。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-14 01:37 PM 發表 查看引用來源

我仲未試一個人去一蘭。
我都未食過

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-14 01:58 PM 發表 查看引用來源

好羨慕呢,關係咁好!
我以前最怕帶男朋友見屋企人,哈哈
以前我都好怕帶男友返屋企,好煩,佢又不善同我屋企人相處,結果惡夢出現

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-14 02:13 PM 發表 查看引用來源

以前我都好怕帶男友返屋企,好煩,佢又不善同我屋企人相處,結果惡夢出現
點惡夢法?

總之一但帶過返去,我媽就會日日non-stop不停問,相處到還好,撞啱佢地唔鍾意嘅,我就有排煩。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-14 02:00 PM 發表 查看引用來源

點解我小朋友學校d爸爸無個型㗎,仲好多都成個阿叔咁(嗚~)
HAHA,妳無心留意遮.
上次家長會,我仲見到個阿爸成個TRIVAGO廣告果個男人,留鬚得黎都幾鬼型.
我果班都唔知真定假,佢地真係個個都堅fit.D媽媽亦都keep得好好架.
即你知啦,男人去到咁上下,已經唔係用後生果種型,而係有少少佬味既果種男人型架啦嘛.

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-14 02:19 PM 發表 查看引用來源

點惡夢法?

總之一但帶過返去,我媽就會日日non-stop不停問,相處到還好,撞啱佢地唔鍾意嘅,我就有排煩。
果個係IT宅男,又唔識同長輩相處同唔識做人,新年黎拜年都搞到好似走難咁苦瓜乾
出黎食飯又思縮,搞到我老豆之後講「又唔係要佢食飯找數做埋要咁閃縮」
之後到我父母唔想見到佢
最緊要搞到之後我媽逢親我拍拖都仇視我啲男友

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-14 02:26 PM 發表 查看引用來源

HAHA,妳無心留意遮.
上次家長會,我仲見到個阿爸成個TRIVAGO廣告果個男人,留鬚得黎都幾鬼型.
我果班都唔知真定假,佢地真係個個都堅fit.D媽媽亦都keep得好好架.
即你知啦,男人去到咁上下,已經唔係用後生果種型, ...
我點會唔留意吖,哈哈
好多都幾老又好佬下,反而媽媽都有好多keep得好

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-14 02:28 PM 發表 查看引用來源

果個係IT宅男,又唔識同長輩相處同唔識做人,新年黎拜年都搞到好似走難咁苦瓜乾
出黎食飯又思縮,搞到我老豆之後講「又唔係要佢食飯找數做埋要咁閃縮」
之後到我父母唔想見到佢
最緊要搞到之後我媽逢親我拍拖 ...
咁真係好惡夢,最慘影響後人

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-14 02:06 PM 發表 查看引用來源

很好啊,繼續努力。心率顯示你仲有空間再去盡d。
師兄,心率可以點train?定還是跑多D就得?無得急?
我仲有一個問題,我暖身跑400米時,會好快氣促,而當暖好身,拉拉筋正式開始,就會感覺開始上力,會夠氣.
咁係唔係我心肺方面比較慢熱未ready呢?定係正常架?
因為之後我跑果幾次800米,我係感覺一切正常呢.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆