上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.5k

成班人攬住妳,唔駛驚啦!我好少留言架,為左妳留言,流精都唔緊要

引用:
原帖由 了解妳秘密 於 2011-7-15 11:52 PM 發表 查看引用來源
成班人攬住妳,唔駛驚啦!我好少留言架,為左妳留言,流精都唔緊要
留言就冇問題 .,..... 精就唔駛客氣啦 ~~~~~

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-15 11:55 PM 發表 查看引用來源

留言就冇問題 .,..... 精就唔駛客氣啦 ~~~~~
haha..你聽日唔洗番工咩??

考慮下我個建議啦!妳喜歡露出!0個度又多人經過!又有人成日睇裙底!岩晒妳啦!
益下我都好麻!!新都會廣場!

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-15 11:26 PM 發表 查看引用來源
再續先 ~~~~
我其實都有用手推開佢架.... 不過一來唔夠佢大力,二來佢揸到我個人軟軟地.....
咁我咪同佢講囉
我:喂 .... 唔好乘機抽水喎 ~~~
IVAN: 我邊有呀 ~~~ 我扶住妳咋 ~~
我: 咁你對手向度做咩呀 ? ...
你形容就射吸住o個下真係好正:smile_40:

ps.之前pm煩到你唔好意思, 不過請你繼續寫多啲~:smile_30:

車,我尋日剩係著件oversize既T去左屯市搭扶手梯啦,仲有呀你講嗰度咁多人,
吾係叫露出,係叫露体呀,多人先吾好玩呀,:smile_39:
引用:
原帖由 了解妳秘密 於 2011-7-15 11:58 PM 發表 查看引用來源
考慮下我個建議啦!妳喜歡露出!0個度又多人經過!又有人成日睇裙底!岩晒妳啦!
益下我都好麻!!新都會廣場!

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-16 12:58 AM 發表 查看引用來源
車,我尋日剩係著件oversize既T去左屯市搭扶手梯啦,仲有呀你講嗰度咁多人,
吾係叫露出,係叫露体呀,多人先吾好玩呀,:smile_39:  
哈哈..小露咁夜仲未訓??

good.....................

露下底底,波啦都叫露出架啦!到時妳點做就妳話事架啦!露體就露出身體就叫露體!我又無叫妳露身體..

露唔露出唔係人唔人多黎定義....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆