上一頁下一頁
發新話題

bye bye >3< ※● 小妹真係好鐘意 DIY ● ※ p1, 3, 11, 42 ,99

收藏  |  訂閱
2.0k  113.8k

米奇兄!早安!<er...定應該同你講晚安呢?XD

引用:
原帖由 LOVEF 於 2010-10-18 08:16 PM 發表
仲係未好番哂... :smile_42:
不過心情唔好唔關事... :smile_39:
點解心情唔好呀~
cheer up~

引用:
原帖由 qpiqp 於 2010-10-18 08:47 PM 發表
米奇兄!早安!<er...定應該同你講晚安呢?XD

冇所謂啦... 我明架啦

你估佢係咪啱啱落堂丫拿?
我食完早餐,繼續工作喇!拜拜!

算啦... 有問題係要自己處理.... 自己調適既....
謝謝你們... 很快~同樣的我很快會回來...
很快再打文滿足你地一班______ (自己填.. :smile_30: )

引用:
原帖由 qpiqp 於 2010-10-18 08:59 PM 發表
你估佢係咪啱啱落堂丫拿?
我食完早餐,繼續工作喇!拜拜!

我覺得唔係咯... 不過講開唔知個傻妹食左早餐未?

引用:
原帖由 LOVEF 於 2010-10-18 09:04 PM 發表
算啦... 有問題係要自己處理.... 自己調適既....
謝謝你們... 很快~同樣的我很快會回來...
handle唔黎同baby講啦. 唔好自己頂...

引用:
原帖由 mikeydotnet 於 2010-10-19 10:05 AM 發表 查看引用來源

我覺得唔係咯... 不過講開唔知個傻妹食左早餐未?
傻妹食左啦...
尋晚約左朋友都冇咩胃口... 所以一起身就肚餓...

引用:
原帖由 mikeydotnet 於 2010-10-19 10:06 AM 發表 查看引用來源

handle唔黎同baby講啦. 唔好自己頂...
21 歲既我有能力自己解決...
如果唔係... 我思想就真係只有16... 唔洗擔心

p.s. 我有 d 累~唔回 pm 啦...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆