上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  51.5k

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-6 04:16 PM 發表 查看引用來源

豬扒唔係你女人咩,有得食你就食喇!唔屎交學費呀。。。。:smile_o01:
你唔係話冇事啦咩...衣家又話有事...姐係有事定冇事呀~~!!:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-6 04:12 PM 發表 查看引用來源

D紅牌冇哂咩....全部得返D豬扒?:smile_o03: 重有...你唔係話冇事啦咩...有個半月生意做呀嘛~:smile_o01:
中山廠佬話金至尊有啲紅牌去咗中山度做,中山啲SN平好多架,所以我咪去超超囉,啲爛黄連容就留翻比你食喇,我去中山做大班食冰皮月餅呀!:smile_o11:

:smile_43:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-6 04:42 PM 發表 查看引用來源

中山廠佬話金至尊有啲紅牌去咗中山度做,中山啲SN平好多架,所以我咪去超超囉,啲爛黄連容就留翻比你食喇,我去中山做大班食冰皮月餅呀!:smile_o11:
姐係你之前吹水啦...:smile_o01: 昆鳩我地....:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-6 05:13 PM 發表 查看引用來源

姐係你之前吹水啦...:smile_o01: 昆鳩我地....:smile_o03:
CP全面正常,爛黄連容,海量!:smile_o11:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-6 05:21 PM 發表 查看引用來源

CP全面正常,爛黄連容,海量!:smile_o11:
咁正常又邊會得爛黄連容呀:smile_o14: :smile_o03: :smile_o02:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-6 05:27 PM 發表 查看引用來源

咁正常又邊會得爛黄連容呀:smile_o14: :smile_o03: :smile_o02:
又冇聽書,都話啲好嘢放哂假,剩底啲唔足鐘既扒扒比你享受麻!:smile_o11:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-6 05:46 PM 發表 查看引用來源

又冇聽書,都話啲好嘢放哂假,剩底啲唔足鐘既扒扒比你享受麻!:smile_o11:
點解會放哂假呢:smile_o03: 咁你又話轉哂去第2到做....邊樣真...邊樣假...咁我個109有冇放到假呀:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-6 05:47 PM 發表 查看引用來源

點解會放哂假呢:smile_o03: 咁你又話轉哂去第2到做....邊樣真...邊樣假...咁我個109有冇放到假呀:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
妖,打電話去訂房果陣,問109今天會唔會上班,會就叫啲經理留109比你,SN一响都有"留牌服務"架啦,新仔!
:smile_o11:

黃昏野喇喂:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆