上一頁下一頁
發新話題

醜怪人妻(各位如要PM我,請舉高雙手面部向牆交出相片先)

收藏  |  訂閱
2.1k  40.3k

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-9-2 10:29 發表 查看引用來源
如果佢再重蹈覆轍就會好難過將來🥜
還細,肯改,就可以了。

引用:
原帖由 a168 於 2020-9-2 07:28 發表 查看引用來源

人要安慰既,戀愛不易,相戀很難。😊早
戀容易愛不易.每一個人都要學習成長,人生既野無非學習點樣去承受同放低.如果做唔到,咁就無得進步.所謂做人境界不過如此.唔係話唔好去幫助安慰人地,但要睇情況,網上既野真真假假又三唔識七.唔了解人地背景下點到即止就好.表達到善意已經足夠.真係有緣一定有機會再認識.如果唔你都唔好太上心.

引用:
原帖由 花郎 於 2020-9-2 14:28 發表 查看引用來源
戀容易愛不易.每一個人都要學習成長,人生既野無非學習點樣去承受同放低.如果做唔到,咁就無得進步.所謂做人境界不過如此.唔係話唔好去幫助安慰人地,但要睇情況,網上既野真真假假又三唔識七.唔了解人地背景下點到即止 ...
原來188有時都有驚喜🤪今日就有個案件係肉體糾紛🤭🤭

引用:
原帖由 花郎 於 2020-9-2 14:28 發表 查看引用來源
戀容易愛不易.每一個人都要學習成長,人生既野無非學習點樣去承受同放低.如果做唔到,咁就無得進步.所謂做人境界不過如此.唔係話唔好去幫助安慰人地,但要睇情況,網上既野真真假假又三唔識七.唔了解人地背景下點到即止 ...
師妹佢太上心,網絡嘅野點到即止就好了

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-9-2 14:36 發表 查看引用來源
原來188有時都有驚喜🤪今日就有個案件係肉體糾紛🤭🤭
昨晚已經開拖

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-9-2 14:37 發表 查看引用來源
師妹佢太上心,網絡嘅野點到即止就好了
應該話唔好樣樣都上心.網絡既野唔係話一定虛幻,不過好多都唔應該太貼.上網係可以擴闊自己視野知識同交際圈.,但係真假資訊太多亦都好亂,要識抽身.篩選來識同參與.

引用:
原帖由 花郎 於 2020-9-2 14:51 發表 查看引用來源
昨晚已經開拖
係吖🤣🤣🤣唉⋯⋯笑死我

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-9-2 14:56 發表 查看引用來源
係吖🤣🤣🤣唉⋯⋯笑死我
哩d正宗花生戲

引用:
原帖由 花郎 於 2020-9-2 15:06 發表 查看引用來源
哩d正宗花生戲
我估好快會收皮落幕

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-9-2 15:11 發表 查看引用來源

我估好快會收皮落幕
咪鬧劇一場睇完散水囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆