上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.8k

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-18 11:47 PM 發表 查看引用來源

稚狼想組團呀~~:036:

my celia~~找到電話開心返囉喎~~:023:
yes ar:023: :023: :023:

引用:
原帖由 .max.@ 於 2009-5-18 11:50 PM 發表 查看引用來源
行下先個黎:071: :071:
hihi~~

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-18 11:51 PM 發表 查看引用來源

講起牙..我諗起D野..:096: :096:
我驚起上黎會好大力咁捉住人地隻手..
之後會打人..會咬人:030:
講起咬..我諗起D野..:025: :025:
我痛起上黎會好大力咁抱起人地黎轉..

之後會吱人..會啜人:025:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-18 11:55 PM 發表 查看引用來源

我剛睇過啦~~係得個一聲~~其他一D恐怖鏡頭都無~~:096:

而且我個朋友都唔睇恐怖片~~佢都睇到咁一定唔恐怖~~
原來係俾個一聲嚇親......:028:
冇計..我真係好細膽...:043:
俾D FD 嚇得多:006:

引用:
原帖由 稚狼 於 18-5-2009 23:38 發表 查看引用來源

我仲想搵人陪我睇添:023: ...

開團一齊去睇丫~
you are good looking:025:做o反boy la or.......
milk..........你gi比我飲la:097:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-18 11:51 PM 發表 查看引用來源

講起牙..我諗起D野..:096: :096:
我驚起上黎會好大力咁捉住人地隻手..
之後會打人..會咬人:030:
我地有金鋼狼<稚狼>係度,你啲攻擊濕濕淬la,佢復原能力強,同佢有太金鐲包住,我驚你棚牙要報消><:046:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-18 11:57 PM 發表 查看引用來源

我諗起個套[小心有牙]:096:
抱起  唔緊要.. 都係你重JA MA :096:
但可唔可以唔好轉..我會嘔
我超怕吱.....:030:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-18 11:57 PM 發表 查看引用來源

吱人我最在行~小狼好似怕吱架wo:071:

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-18 11:59 PM 發表 查看引用來源

我地有金鋼狼係度,你啲攻擊濕濕淬la,佢復原能力強,同佢有太金鐲包住,我驚你棚牙要報消>
我人生得矮..但唔好睇小我WO:071:
睇黎要開戰啦:096:

引用:
原帖由 celia8110 於 2009-5-19 12:01 AM 發表 查看引用來源
吱人我最在行~小狼好似怕吱架wo:071:
吱人我都好在行..但打人我更在行:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆